Marleen Kranenburg (MSc REM)

Algemeen directeur

Marleen Kranenburg (MSc REM)

Algemeen directeur

m.kranenburg@rebogroep.nl

0313 - 74 50 72

Contact Opnemen

"Het beste resultaat voor beide partijen behalen. Dat is volgens mij dé essentie van een goede dienstverlening."

Terug naar boven

Over Marleen Kranenburg (MSc REM)

Wat doe je voor werk?
Als algemeen directeur van de REBO Groep ben ik eindverantwoordelijk voor het overall reilen en zeilen van alle businessunits. Daarnaast ben ik accountmanager voor een kleine kantorenportefeuille binnen onze businessunit Vastgoedmanagement.

Wat vind je mooi aan je baan?
Mijn baan is nooit saai. Hoewel ik al meer dan 20 jaar bij REBO werk, is elke dag weer anders. Sommige dingen zijn en blijven gelukkig altijd hetzelfde, zoals de platte organisatiestructuur en de ondernemende bedrijfscultuur. Ik vind het fantastisch dat ik daar elke dag deel van mag uitmaken.
Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van nieuw talent. Ook krijg ik een brede glimlach op mijn gezicht, als ik zie hoe de diverse teams en personen samenwerken om tot het beste resultaat voor de klant te komen. Mijn rol daarbij is niet directief maar faciliterend. Ik stel mezelf de vraag: hoe kan ik ervoor zorgen dat jij je functie nog beter kunt uitvoeren?
Daarnaast vind ik de onderhandelingen die gevoerd moeten worden binnen het commercieel vastgoed een prachtig spel. Een spel waarbij uiteindelijk mijn doel is om het beste resultaat voor beide partijen te behalen. Dat is volgens mij dé essentie van een goede dienstverlening.
Maar het mooiste aan mijn baan is, dat we iedereen die bij ons werkt een veilige plek bieden waarin ze het beste tot hun recht komen.

Wat typeert REBO en wat hebben klanten daaraan?
REBO is een no-nonsense bedrijf. Een partij waarbij je weet waar je aan toe bent. ‘What you see is what you get.’ Al vóórt integer handelen en maatschappelijk verantwoord ondernemen een trend werd, was dat de norm bij REBO. Verder is REBO een partij waar je voor al je vastgoedvragen een oplossing kan vinden, doordat wij een totaalpakket aan vastgoeddiensten leveren. Dat is voor veel relaties van REBO al een bewezen pluspunt geweest. Door de platte organisatiestructuur en doordat de verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen, voelen de medewerkers grote betrokkenheid bij hun dienstverlening aan de klant. Maar ook ontstaat er op die wijze een ondernemende bedrijfscultuur. Een must in deze tijd, waarin het flexibel kunnen inspelen op klantwensen cruciaal is.

REBO Groep is aangesloten bij: