Martijn te Velthuis (RM/RT)

Woningmakelaar

Martijn te Velthuis (RM/RT)

Woningmakelaar

Martijn.teVelthuis@rebogroep.nl

0314 - 36 92 92

Contact Opnemen

"Sommige mensen kopen maar eens in hun leven een huis en ik mag ze helpen die belangrijke beslissing te nemen. Dat geeft me veel voldoening."

Terug naar boven

Over Martijn te Velthuis (RM/RT)

Wat doe je voor werk?
Ik heb de hbo-opleiding Makelaardij gevolgd en ben opgeleid tot Registermakelaar/-taxateur. In die hoedanigheid begeleid ik kopers en verkopers van woningen. Ook doe ik taxaties in verband met woningfinanciering. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in nieuwbouw van woningen.

Wat vind je mooi aan je baan?
Mijn baan is zeer afwisselend. Ik vind het prettig om deels op kantoor te werken en deels daarbuiten. Ook is het leuk om contact te hebben met veel verschillende mensen met elk hun eigen wensen en dilemma's.
Sommige mensen kopen maar eens in hun leven een huis. Het geeft me veel voldoening om ze te helpen bij die belangrijke beslissing.

Wat typeert REBO en wat hebben klanten daaraan?
REBO heeft vele specialismes onder één dak. Daardoor kunnen wij klanten met allerlei vastgoedzaken van dienst zijn. Zo kunnen we verkopers aan een huurwoning helpen. Projectontwikkelaars die een appartementencomplex willen bouwen, kunnen we helpen bij de verkoop/verhuur van het complex of bij de splitsing ervan. Ook kunnen we de opzet van de VVE verzorgen.
Hoewel REBO een grote organisatie is, hebben we onderling veel contact en zijn collega’s zeer behulpzaam. Een vraagstuk dat beter door een andere afdeling met een ander specialisme beantwoord kan worden, leggen we daar dan ook met een gerust hart neer.

REBO Groep is aangesloten bij: