Mechteld van den Berg

Verhuurspecialist Wonen

Mechteld van den Berg

Verhuurspecialist Wonen

Mechteld.vandenBerg@rebogroep.nl

0570 - 61 27 52

Contact Opnemen

"Wat REBO volgens mij typeert is de professionaliteit richting klant en opdrachtgever, maar ook de synergie en het multidisciplinair karakter van het bedrijf."

Terug naar boven

Over Mechteld van den Berg

Wat doe je voor werk?
Als verhuurmakelaar zijn mijn taken: woningen verhuren, kandidaten selecteren, screenen en uitnodigen, bezichtigingen doen en de administratieve afhandeling verzorgen.
Ik ben een verhuurmakelaar met jarenlange allround makelaardij-ervaring, ook op managementniveau. Naast de Vakopleiding Makelaardij (hbo) deed ik KRMT. Overigens ben ik niet meer opgenomen in register.

Wat vind je mooi aan je baan?
De diversiteit van mijn werk vind ik heel aantrekkelijk. Ik heb een grote variatie aan werkzaamheden, mijn functie is een combinatie van binnen- en buitendienst en ik heb vele klantcontacten. Geen dag is hetzelfde. Wat mij voldoening geeft, is leegstand zoveel mogelijk beperken ten behoeve van onze opdrachtgevers, en natuurlijk kandidaten aan een woning helpen.

Wat typeert REBO?
Wat REBO volgens mij typeert is de professionaliteit richting klant en opdrachtgever, maar ook de synergie en het multidisciplinair karakter van het bedrijf. We hebben een grote regionale dekking en een breed en gevarieerd woningaanbod.

REBO Groep is aangesloten bij: