Ninke Sloot (RM/RT)

CEO | Bestuurder

Ninke Sloot (RM/RT)

CEO | Bestuurder

n.sloot@rebogroep.nl

0313 - 42 73 21

Contact Opnemen

"Samen met de klant gaan wij voor het allerbeste resultaat! Met minder nemen wij geen genoegen."

Terug naar boven

Over Ninke Sloot (RM/RT)

Wat doe je voor werk?
Als Managing Partner ben ik aandeelhouder van de REBO Groep. Samen met ons directieteam zijn we verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en het bestuur van de REBO groep.
Daarnaast ben ik makelaar op onze afdeling woningmakelaardij. Met een leuk, enthousiast en goed opgeleid team verzorgen wij de verkoop, aankoop en taxaties van woningen. Ook hebben we jarenlange ervaring in de verkoop van (en advisering over) nieuwbouw- en uitpondprojecten.
Mijn expertise ligt op alle vlakken van de woningmakelaardij: aankoop, verkoop, taxatie, nieuwbouw, uitpond, vastgoedstyling. Ik heb de hbo-opleiding makelaardij gedaan en ben naast registermakelaar en –taxateur, ook gecertificeerd House of KIKI vastgoedstyliste.

Wat vind je mooi aan je baan?
De verschillende klanten en vraagstukken maken mijn werk interessant, net als de wisselende, steeds veranderende woningmarkt. Geen dag is hetzelfde!
Het is een fantastisch gevoel als je een perfecte match kunt maken. Met de aankoop van een huis, heeft iemand zijn droomwoning gevonden. Met de verkoop van een huis, kan iemand anders weer op zoek gaan naar een nieuwe plek. Ik help mensen vérder met mijn dienstverlening.

Ik vind het een voorrecht om mensen te mogen adviseren bij een grote beslissing in hun leven. Waar ik mijn voldoening uit haal? Een tevreden klant! Niets is mooier dan dat.

Wat typeert REBO en wat hebben klanten daaraan?
REBO is een betrouwbaar, deskundig en klantgericht bedrijf. Een bedrijf met bezielde, harde werkers die altijd bereid zijn om nét dat stapje extra zetten om hun klanten te helpen. Samen met de klant gaan wij voor het allerbeste resultaat! Met minder nemen wij geen genoegen.

REBO Groep is aangesloten bij: