Pascal Elshof

Managing Partner | Financieel Directeur

Pascal Elshof

Managing Partner | Financieel Directeur

Pascal.Elshof@rebogroep.nl

0313 - 74 50 72

Contact Opnemen

"REBO is een platte organisatie waarmee je eenvoudig contact legt en die de relatie centraal stelt. Niet de organisatie, niet de medewerker maar de relatie is bij ons nummer één."

Terug naar boven

Over Pascal Elshof

Wat doe je voor werk?
Als financieel directeur van de REBO Groep ben ik eindverantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen van de REBO Groep BV en haar dochterondernemingen. Daarnaast ben ik accountmanager VvE en aanspreekpunt voor de eigenaren van deze VvE’s.

Wat vind je mooi aan je baan?
Mijn functie is zeer veelzijdig doordat ik zowel financieel als beleidsmatig werk doe voor alle REBO-bedrijven en een bijdrage lever aan de verbetering van het woongenot van individuele eigenaren in VvE’s. Ik mag graag samenwerken met de geweldige collega’s van de verschillende bedrijven en vind het leuk dat ik iedere dag nog iets bijleer.

Wat typeert REBO?
REBO is een dynamische organisatie die midden in de samenleving staat en maatschappelijk verantwoord onderneemt. We zijn vooral ook een platte organisatie waarmee je eenvoudig contact legt en die de relatie centraal stelt. Niet de organisatie, niet de medewerker maar de relatie is bij ons nummer één.

REBO kan iedere vastgoedvraag beantwoorden. De verschillende REBO-bedrijven, en alle medewerkers met hun specifieke kennis en expertise, werken namelijk samen. Samen zorgen wij voor extra rendement (VGM), een hogere huur- en of verkoopprijs (Wonen en BOG) of een goed advies voor uw beleggingen (Valuation en Research).

Voor relaties is het one-stop-shopping. Niet alleen de relatie met de klant, maar ook de relatie met medewerkers vinden wij belangrijk. Vanwege dat sociale aspect voelen medewerkers zich snel bij ons thuis. Medewerkers krijgen alle ruimte om zich te ontplooien en te blijven ontwikkelen. Zij bieden onze relaties topresultaat.

 

REBO Groep is aangesloten bij: