Peter de Waal

Teammanager Commercieel Technisch Inspecteurs Wonen

Peter de Waal

Teammanager Commercieel Technisch Inspecteurs Wonen

Peter.deWaal@rebogroep.nl

033 - 45 02 670

Contact Opnemen

"REBO is een veelzijdige organisatie zonder overbodige managementlagen. De lijntjes zijn kort."

Terug naar boven

Over Peter de Waal

Wat doe je voor werk?
Ik heb een gecombineerde functie als vestigingsmanager en mutatieopzichter. Als Vestigingsmanager kijk ik samen met mijn collega’s hoe wij onze groeiende organisatie nog beter kunnen maken. Als mutatieopzichter zorg ik dat onze huurders het vastgoed van onze opdrachtgevers op de juiste wijze en in goede staat opleveren.

Wat vind je mooi aan je baan?
Het contact met de huurders en de vrijheid die in deze functie heb, maken mijn baan leuk, uitdagend en afwisselend. Dat geeft me een positieve drive. Door de combinatie van twee werkgebieden, krijg ik een bredere blik op onze huurders, ons vastgoed en onze organisatie.

Wat typeert REBO?
REBO is een veelzijdige organisatie zonder overbodige managementlagen. De lijntjes zijn kort. De positieve instelling van de collega’s en informele sfeer onderling maakt REBO een fijne werkgever waar het goed toeven is. De diverse businessunits beslaan het brede spectrum van advies tot vastgoedbeheer tot verkoop en verhuur. Synergie staat hoog in het vaandel en onderling werken we dan ook veel samen. Dat maakt dat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen. Bij Vastgoedmanagement is REBO de schakel tussen de eigenaren van het vastgoed en de huurders van woningen en commercieel vastgoed. REBO kenmerkt zich door de juiste balans te vinden tussen eigenaar en huurder. Wij houden de doelen en wensen van beide partijen in het oog.

REBO Groep is aangesloten bij: