Pim Vermue (RM/RT)

Makelaar

Pim Vermue (RM/RT)

Makelaar

p.vermue@rebogroep.nl

038 - 45 59 777

Contact Opnemen

"Het pand is belangrijk, maar de mens achter het pand is wat dit vak echt aantrekkelijk maakt."

Terug naar boven

Over Pim Vermue (RM/RT)

Wat doe je voor werk?
Als bedrijfsmakelaar heb ik een aantal taken: het verhuren, verkopen, aanhuren en aankopen van bedrijfsmatig onroerend goed, het taxeren van deze objecten en consultancy. Mijn specialisme is bedrijfsmakelaardij in zijn algemeenheid en het doen van taxaties. Ik heb de post-hbo-opleiding Vastgoedmanagement gedaan en ben registermakelaar (RM), registertaxateur (RT) en WOZ-taxateur.

Wat vind je mooi aan je baan?
De meeste voldoening geeft een tevreden opdrachtgever. Uiteindelijk is mijn doel altijd de verkoop/verhuur of aankoop van een pand. Als dat lukt, heb ik altijd lachende en vrolijke mensen aan tafel. Is een verhuurder/verkoper of een koper/huurder blij en tevreden, dan ben ik dat ook. Het pand is belangrijk, maar de mens achter het pand is wat dit vak echt aantrekkelijk maakt.

Wat typeert REBO?
REBO levert een totaalconcept dat opdrachtgevers volledig kan ontzorgen op vastgoedgebied. Het dienstenpallet bestrijkt alle takken van sport: Vastgoedmanagement, VvE, Woning- en Bedrijfsmakelaardij. Daarnaast is REBO een regionaal opererende organisatie. Werknemers kennen een zeer groot gebied en weten ook wat daar allemaal speelt.
De businessunits wisselen informatie, kennis en netwerken uit. Van de synergie die door deze samenwerking tot stand komt, profiteert iedereen. Ook de klant. Vanwege onze innige samenwerking zijn wij namelijk beter in staat om een pand te verkopen of verhuren.

Door gebruik te maken van het netwerk van collega’s, kunnen wij bijvoorbeeld prospects benaderen die niet in de directe omgeving van een standplaats woonachtig zijn maar misschien wel interesse hebben. Ook voor de verkoop van panden als belegging zijn contacten vanuit Vastgoedmanagement en Woningmakelaardij zeer nuttig. Als het gaat om het verkrijgen van de verkoop of verhuur van objecten, komen we vaak binnen via ons eigen netwerk. Maar het contact loopt ook wel via de collega’s van Vastgoedmanagement en Woningmakelaardij.

 

REBO Groep is aangesloten bij: