Reinier de Man (Ing. )

Technisch Manager VVE

Reinier de Man (Ing. )

Technisch Manager VVE

r.deman@rebogroep.nl

0314 - 36 92 90

Contact Opnemen

"Typisch REBO is onze down-to-earth mentaliteit. We zijn zeer betrokken met eigenaren, hebben een groot inlevingsvermogen en zijn bijzonder benaderbaar."

Terug naar boven

Over Reinier de Man (Ing. )

Wat doe je voor werk?
Als technisch manager houd ik mij met allerlei zaken bezig. Zo voer ik periodieke inspecties uit en geef ik onderhoudsadviezen. Ik stel meerjarenonderhoudsplanningen en -begrotingen op en verduurzamingsplannen. Verder besteed ik onderhouds- en verduurzamingsprojecten aan en houd ik bouwtoezicht. Ik heb vooral veel schade-expertise.
Behalve mijn studie HTS bouwkunde, heb ik diverse cursussen gedaan op het gebied van klantcontact, wijze van rapporteren, verzekeringstechniek, projectplanning enzovoorts.

Wat vind je mooi aan je baan?
In mijn werk zit zeer veel afwisseling. Ik kom uiteenlopende technieken en probleemstellingen tegen en heb persoonlijk contact met personen van diverse pluimage. Voldoening haal ik vooral uit het helpen van een klant met een probleem of project. Ook het intensieve contact met collega’s ervaar ik als zeer prettig.

Wat typeert REBO?
Typisch REBO is onze down-to-earth mentaliteit. We zijn zeer betrokken met eigenaren, hebben een groot inlevingsvermogen en zijn – vanwege onze platte organisatie.

REBO Groep is aangesloten bij: