Rene Blecking

Medewerker Financiële Administratie VvE

Rene Blecking

Medewerker Financiële Administratie VvE

Rene.Blecking@rebogroep.nl

0314 - 36 92 90

Contact Opnemen

"Een fijne en professionele samenwerking met mijn collega’s maakt het mogelijk om iedere dag te streven naar een optimale service en dienstverlening."

Terug naar boven

Over Rene Blecking

Wat voor werk doe jij?
Ik werk als medewerker Klant Contact Centrum van REBO VVE Management, onderdeel van de REBO Groep. In die functie fungeer ik als eerste aanspreekpunt voor onze gewaardeerde relaties bij telefonisch-, e-mail- en persoonlijk contact op ons mooie kantoor in Doetinchem. Elke dag komen tijdens die contacten de vele facetten van het VVE beheer aan bod.

Wat vind je mooi aan je vak?
Het werk is zeer afwisselend en daardoor is geen dag hetzelfde. Het VVE beheer bestaat niet alleen uit organisatorische, financiële en technische zaken, maar vooral uit persoonlijke contacten met eigenaren, leveranciers en verhuurders. Een fijne en professionele samenwerking met mijn collega’s maakt het mogelijk om iedere dag te streven naar een optimale service en dienstverlening.

Wat typeert REBO?
De korte lijnen tussen het management en de medewerkers, de fijne werksfeer en heersende collegialiteit typeren dit mooie en hechte familiebedrijf!

REBO Groep is aangesloten bij: