Rian van Alphen-Schalkwijk

Verhuurspecialist | Directie assistente

Rian van Alphen-Schalkwijk

Verhuurspecialist | Directie assistente

Rian.vanAlphen@rebogroep.nl

0313 - 49 02 80

Contact Opnemen

"Het vastgoed wordt technisch en administratief op een kwalitatief hoog niveau beheerd."

Terug naar boven

Over Rian van Alphen-Schalkwijk

Wat doe je voor werk?
Ik ben directie-assistente en verhuurmedewerkster. Bij afwezigheid van mijn collega verwerk ik de inkomende post en algemene mail, de ziekmeldingen, aanvragen voor vrije dagen en andere voorkomende personele aangelegenheden.

Voor de afdeling verhuur ben ik de achterwacht en spring bij waar nodig: huurovereenkomsten maken, inschrijfformulieren beoordelen, bezichtigingen en open huizen verzorgen. Daarnaast wikkel ik de zaken af rondom vrij te komen bankgaranties en waarborgsommen. Ook behandel ik aanvragen van naamswijzigingen, voer ik nieuwbouwprojecten in, wikkel huurdossiers af en verwerk huurbeëindigingen van woningen. Tot slot probeer ik problemen van verhuurmedewerkers met bijvoorbeeld (kandidaat)huurders op te lossen of in de situatie te adviseren.

Wat vind je mooi aan je baan?
Het werk is veelzijdig en geen dag is hetzelfde. Dat maakt mijn werk zo mooi. Verder mag ik samenwerken met vele leuke collega’s, wat maakt dat ik elke dag met plezier naar kantoor ga.

Wat typeert REBO?
REBO werkt transparant en staat voor een persoonlijke benadering van huurders, opdrachtgevers en eigenaren. Het vastgoed wordt technisch en administratief op een kwalitatief hoog niveau beheerd, waarbij oog is voor zowel opdrachtgever als huurder.

REBO Groep is aangesloten bij: