Rina van der Valk

Administrateur

Rina van der Valk

Administrateur

r.vandervalk@rebogroep.nl

020 - 30 38 770

Contact Opnemen

"Zoek je een vastgoedbeheerder, dan moet je bij REBO zijn!"

Terug naar boven

Over Rina van der Valk

Wat voor werk doe je?
Binnen de REBO-organisatie bestaat mijn werk uit een deel van de huuradministratie en het maken van huurafrekeningen. Naast deze werkzaamheden verzorg ik het debiteurenbeheer van de vastgoedportefeuille. Dit houdt in: bewaking van huurachterstanden, niet-betalende huurders aanmanen en desnoods de vordering bij de deurwaarder neerleggen en, in overleg van de accountmanagers, de verdere afhandeling hiervan.

Wat vind je mooi aan je baan?
Ik hou van het werken met cijfertjes en het is natuurlijk mooi als je met een strak debiteurenbeleid met huurders betalingsregelingen kan afspreken om achterstanden in te lopen. Soms komen er privéproblemen ter sprake waar je toch, uit menselijk oogpunt, rekening mee wil houden. Het mooie hierin is, dat je rechtstreeks contact met je huurders hebt. Het is altijd fijn als ik een huurder van dienst kan zijn met een goede regeling!

Wat typeert REBO?
 Ik ervaar REBO als een prettige organisatie waar mensen voorop staan en ik denk dat dit ook de drijfveer is. Een enthousiast team van fijne collega’s met een brede kennis van alles wat er bij Vastgoedbeheer komt kijken. Zoek je een vastgoedbeheerder, dan moet je bij REBO zijn!

REBO Groep is aangesloten bij: