Roy Alofs (RM/RT)

Managing Partner | Makelaar

Roy Alofs (RM/RT)

Managing Partner | Makelaar

Roy.Alofs@rebogroep.nl

0570 - 60 89 00

Contact Opnemen

"Bij REBO hebben we een hands-on mentaliteit en geven we eerlijk advies! Klanten vinden het fijn dat we rechtdoorzee zijn."

Terug naar boven

Over Roy Alofs (RM/RT)

Wat doe je voor werk?
Mijn expertise ligt op het vlak van consultancy, valuation, vastgoedbeleggingen (woningen en bedrijfsmatig vastgoed) en aankoop- en verkoopmakelaardij. Ik heb namelijk de hbo-opleiding Makelaardij O.G. gedaan en ben Register makelaar Wonen/BOG en Register taxateur. Binnen REBO adviseer ik bij aan- en verkoop van vastgoedbeleggingen. Daarnaast bied ik diensten op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed en waardeer en beoordeel vastgoedvraagstukken.

Wat vind je mooi aan je baan?
De kracht van REBO is dat wij een multidisciplinair vastgoedbedrijf zijn. De meeste voldoening haal ik uit de samenwerking met andere afdelingen. Samen adviseren, begeleiden en ontzorgen we onze klanten.

Wat typeert REBO?
Bij REBO hebben we een hands-on mentaliteit en geven we eerlijk advies! Klanten vinden het fijn dat ze zakendoen met een partij die rechtdoorzee is. Een partij bovendien die wil bouwen aan de toekomst in plaats van snel geld verdienen. Bedrijven en beleggers van groot tot klein komen daarom graag bij ons terug.

 

 

REBO Groep is aangesloten bij: