Sander Veldman

Teammanager Accountmanagement VGM

Sander Veldman

Teammanager Accountmanagement VGM

Sander.Veldman@rebogroep.nl

0570 - 61 27 52

Contact Opnemen

"Bij REBO is er veel contact tussen de verschillende businessunits. Met elkaar kunnen wij onze klanten op allerlei vastgoedgebied van dienst zijn."

Terug naar boven

Over Sander Veldman

Wat doe je voor werk?
Binnen REBO Vastgoedmanagement ben ik als manager VGM eindverantwoordelijk voor onze businessunit. Samen met de directie stuur ik de medewerkers aan, die op vijf vestigingen werken. Daarnaast ben ik als accountmanager actief voor de woningportefeuille van twee van onze opdrachtgevers. Daarbij is het streven: een optimaal rendement en een tevreden huurder. Ik ben op mbo-niveau opgeleid in Commerciële Bedrijfseconomie en heb de hbo-studie Commercieel Vastgoedmanagement gedaan. Verder heb ik jarenlange ervaring, waardoor ik veel kennis heb opgedaan rondom verhuringen, administratieve zaken en tot op zekere hoogte ook technische zaken. Die kennis en ervaring gebruik ik elke dag weer. Mijn expertise ligt met name in de woningportefeuilles. Het kunnen inleven in de behoefte van de klanten en deze verwoorden om zo een goed product te realiseren en een mooie vastgoedportefeuille.

Wat vind je mooi aan je baan?
Mijn werk bij REBO en in de vastgoed wereld is met name leuk omdat het een heel dynamische wereld is. Never a dull moment, om het maar eens in goed Nederlands te zeggen. Bij REBO streven wij ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Huurders én opdrachtgevers. Wanneer hun belangen niet in elkaars verlengde liggen, is het aan ons om de gulden middenweg te vinden. Dat is een mooie uitdaging. Verder werk ik met allemaal leuke collega’s en gaan we op een prettige manier met elkaar om. Ook dat maakt mijn werk leuk.

Wat typeert REBO?
REBO is een no-nonsense organisatie, waar mensen met passie hun vak uitoefenen. Ondanks dat de oudste onderdelen van de REBO-Groep uit begin 1900 stammen, voelt REBO als een jonge organisatie. We bouwen nog elke dag aan vernieuwing en gaan mee met de tijd. Werken met REBO is werken met een organisatie vol deskundige en enthousiaste mensen. Als medewerkers blijven we onszelf ontwikkelen. En als organisatie zijn wij aangesloten bij diverse brancheorganisaties zoals VGM-NL, NeVap en de NRW. Ook daar doen we veel kennis op en delen we die met collega’s en andere specialisten uit de branche. Vanuit diverse vestigingen door het hele land, kunnen wij regionaal goed de ontwikkelingen volgen en klanten hieromtrent informeren. De organisatie heeft een platte structuur waardoor wij snel met elkaar kunnen schakelen. Er is veel contact is tussen de verschillende businessunits: VvE-management, Woningmakelaardij, Bedrijfs- en beleggingsmakelaardij en Valuation & Research. Met elkaar kunnen wij onze klanten op allerlei vastgoedgebied van dienst zijn.

REBO Groep is aangesloten bij: