Trudie Fleere

Telefoniste

Trudie Fleere

Telefoniste

t.fleere@rebogroep.nl

0570 - 61 27 52

Contact Opnemen

"REBO is bijzonder dienstverlenend ingesteld."

Terug naar boven

Over Trudie Fleere

Wat doe je voor werk?
Ik ben het eerste contact voor klanten en collega’s. Zo beantwoord ik in- en extern telefoonverkeer, en verbind telefoontjes door. Emails van (potentiële) huurders, bedrijven en collega’s beantwoord ik of stuur ik door. En ik ontvang bezoekers.
Daarnaast verwerk ik inkomende en uitgaande post, bestel ik kantoorartikelen en drukwerk en vul ik voorraden aan. Tenslotte ondersteun ik de afdeling Verhuur met hun administratie. Het archiveren van verhuurdossiers bijvoorbeeld, en raampresentaties up-to-date houden.

Wat vind je mooi aan je baan?
De afwisseling en diversiteit van werkzaamheden vind ik fijn. Net als de vele directe contacten met klanten en collega’s. Ik houd van het dienstverlenende aspect van mijn werk en van de goede sfeer.

Wat typeert REBO?
REBO is professioneel, klantgericht, resultaatgericht en betrouwbaar. Bovendien is REBO bijzonder dienstverlenend ingesteld. De klant hoeft niet op zoek naar een woning: dat doet de afdeling verhuur. Ook worden de woningen keurig opgeleverd en natuurlijk wordt het grotere onderhoud door de verhuurder gedaan.

REBO Groep is aangesloten bij: