Ik zoek een huurwoning

Ben je op zoek naar een bestaande eengezinswoning of appartement? Of gaat de voorkeur uit naar een nieuwbouwwoning? REBO heeft per direct verschillende huurwoningen beschikbaar. Met ons volledig gedigitaliseerde verhuurproces maken we het zoeken en vinden van een huurwoning heel makkelijk. Schrijf je in, bekijk ons aanbod of lees verder en ontdek hoe we kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe woning.

Hoe vind ik een huurwoning?

Je kunt de beschikbare huurwoningen bekijken bij ons aanbod of door je in te schrijven via ons online verhuurplatform. Nadat je je hebt ingeschreven via ons verhuurplatform kun je onder andere een zoekopdracht instellen, een bezichtigingsaanvraag doen en de status van je favoriete woningen bekijken. Dus ben je benieuwd naar ons aanbod van huurwoningen? Schrijf je dan in als woningzoekende!

Zorgeloos huren via REBO

REBO verhuurt huurwoningen in alle segmenten; van sociaal, middenhuur en vrije sector tot zorgwoningen en 55+ woningen. Ons aanbod van woningen is landelijk, met uitzondering van het hoge Noorden, Zeeland en Maastricht. Ons huuraanbod is heel uiteenlopend. Dus of je nu op zoek bent naar een appartement in de stad of een huurwoning in een buitenwijk, je slaagt bij ons.

Zet de eerste stap naar het vinden van een huurwoning

Na de inschrijving op rebowonenhuur.nl is het mogelijk een zoekopdracht in te stellen. Dat betekent dat je je wensen invult. Als je een geschikte woning vindt, maak dan de interesse aan ons kenbaar. Wordt de woning toegewezen dan volgt er een afspraak voor een bezichtiging. Wij reserveren de woning voor je, nadat deze afspraak gepland staat. Wil je na de bezichtiging de woning huren, laat ons dit dan weten. Wij voeren nog wat laatste controles uit en gaan alles in orde maken.

Op de pagina inschrijven voor een huurwoning staat stap voor stap uitgelegd hoe alles werkt en hoe we continu van waarde zijn.  

Een woning huren bij REBO werkt eenvoudig

Wie een woning huurt bij REBO weet zeker dat hij of zij huurt van een professionele en betrouwbare verhuurorganisatie die werkt volgens de laatste wetgeving. We hebben onze processen volledig gedigitaliseerd waardoor het gemakkelijk is online te zoeken. Ook het inplannen van een bezichtiging en het inschrijven van een woning gaat allemaal via de website. Wel zo efficiënt. Wil je advies of heb je vragen, dan zijn we er voor je. Voor ons ben je geen dossier, maar een mens met dromen en wensen. Met plezier helpen we woondromen waar te maken.