Ik heb een taxatie nodig

Wil je je huis laten taxeren door een betrouwbare taxateur die jouw buurt goed kent? Schakel een REBO-taxateur uit Arnhem, Doetinchem, Deventer of Dieren in. Wij kennen de markt en werken volgens de richtlijnen van NWWI waardoor onze taxatierapporten door alle banken worden geaccepteerd.

Kies voor een taxatie van REBO

  • Onze REBO-taxateur kent jouw buurt en de markt.

  • Je ontvangt een helder rapport met uitgebreide toelichting.

  • NWWI keurt alle taxatierapporten.

  • Onze taxaties worden door alle banken geaccepteerd.

Een taxatierapport moet gewoon goed zijn

Er hangt veel af van het taxatierapport. Dus wil je dat het rapport gemaakt wordt door een professional die de lokale huizenmarkt op zijn of haar duimpje kent? Neem dan contact op met REBO Woningmakelaars in Arnhem, Deventer, Doetinchem of Dieren. Bij ons ben je verzekerd van een betrouwbaar rapport dat door alle banken geaccepteerd wordt. Ook als je behoefte hebt aan een second opinion kun je ons bellen.

Een REBO-taxatie wordt overal geaccepteerd

Een huis laten taxeren betekent dat de marktwaarde van je woning wordt vastgesteld. Er wordt gekeken naar de staat van het onderhoud en de ligging. Daarnaast zijn ook technische aspecten belangrijk. Is je huis duurzaam, energiezuinig, beveiligd en/of voorzien van domotica? Onze taxateurs houden hier rekening mee én brengen ook de juridische aspecten in kaart. Op deze manier krijg je een compleet beeld van de waarde. Wat we vaststellen, leggen we helder vast in een door NWWI goedgekeurd taxatierapport.

Het was spannend of we de hypotheek rond zouden krijgen. Mede dankzij het nauwkeurige - en door NWWI goedgekeurde - rapport van REBO ging de bank akkoord en konden we ons droomhuis kopen.

"Het was spannend of we de hypotheek rond zouden krijgen. Mede dankzij het nauwkeurige - en door NWWI goedgekeurde - rapport van REBO ging de bank akkoord en konden we ons droomhuis kopen."

Ik wil graag een taxatie door REBO laten uitvoeren

Ik wil graag een taxatie door REBO laten uitvoeren

Met kantoren in Arnhem, Deventer, Dieren en Doetinchem zijn we altijd dichtbij. Neem contact met ons op en maak een afspraak. We voeren snel en deskundig een taxatie voor je uit.