VvE Management van REBO

Ben je lid van een VvE? Dan heb je niet alleen de zorg voor je eigen woning, maar ook voor het complete gebouw. Bij het beheer van het gebouw, het groot onderhoud en de volledige VvE administratie komt veel kijken. Gelukkig hoeven leden niet alles zelf te doen. REBO kan alle taken of een deel daarvan overnemen. Dat is een hele zorg minder en geeft zekerheid dat alles goed is geregeld.

Dienstenpakketten

Met deze diensten ontzorgt REBO

REBO biedt verschillende VvE pakketten aan waarmee je zelf bepaalt wat je wilt uitbesteden. Ga je voor Basis, Comfort of Optimaal, we bieden zelfs modules aan op maat. Wij adviseren je graag over het juiste pakket.

Wat doet een VvE beheerder?

Een VvE beheerder kan het beheer zoals de financiële administratie en het onderhoud van het gebouw overnemen van de VvE leden, waardoor zij nergens naar om hoeven te kijken en toch volledig inzicht behouden. REBO is een full-service VvE beheerder. Wij kunnen één of meerdere taken van de VvE overnemen. Wij beheren appartementencomplexen voor meer dan 500 Verenigingen van Eigenaren in heel Nederland. In elke regio houden wij kantoor. Wil je een expert in VvE Management aan je zijde?

Bekijk gelijk onze verschillende diensten of lees nog even verder met welke taken we je kunnen helpen.

Deze taken neemt het team VvE Management graag uit handen

  • financieel-administratieve taken

  • juridisch-bestuurlijke zaken

  • opstellen meerjarenonderhoudsplannen

  • begeleiden groot en klein onderhoud

  • innen VvE-bijdragen en betalen facturen

  • onderhoud installaties en reparatie schades

REBO staat voor kwaliteit

Wie VvE beheer uitbesteedt, wil dat het goed gebeurt. Maar hoe weet je dat zeker? Het antwoord is simpel. Let op jaren ervaren en het aantal VvE's die de aanbieder beheert. REBO is aangesloten bij de branchevereniging Vastgoed Management Nederland (VGM NL), dé branchevereniging voor Vastgoed- en VvE managers.

  • VGM NL staat voor de kwaliteit van het vak VvE- en vastgoedmanagement

  • De gedragscode van het VGM NL helpt leden om integer en professioneel te handelen

  • De branchevereniging stelt richtlijnen om de kwaliteit van VvE beheer te waarborgen

  • VGM NL heeft een geschillencommissie

Wat kost VvE Management van REBO?

De kosten voor VvE Management zijn afhankelijk van verschillende factoren. De omvang van de dienstverlening en het aantal appartementen in het gebouw wegen het zwaarst. Ook de onderhoudsstaat van het appartementencomplex telt mee en we kijken wat er speelt in de VvE. Benieuwd aan welke kosten je moet denken om alles goed geregeld te hebben zonder er omkijken naar te hebben? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Binnen 5 werkdagen nemen we contact met je op en zorgen dat we dat je een voorstel ontvangt.

Waarom VvE beheer uitbesteden?

Door VvE management uit te besteden aan REBO worden onnodig hoge onderhoudskosten voorkomen en blijft de sfeer binnen de VvE goed. Het VvE beheer uitbesteden betekent minder lasten en beter resultaat.