Algemeen beheer van de VvE

Naast het voeren van de financiële administratie van de Vereniging van Eigenaren (VvE) komt er veel kijken bij het dagelijks beheer. Zoals de communicatie met de leden van de VvE, aangelegenheden met betrekking tot de splitsingsakte, het huishoudelijk regelement en het organiseren en notuleren van vergaderingen. Dat is best veel werk en vergt kennis. We leggen uit wat je hebt aan een goed beheerde VvE en hoe wij je het makkelijk kunnen maken.

Waarmee kan REBO helpen

  • Organiseren en notuleren vergaderingen

  • Advies bij opstellen splitsingsakte en huishoudelijk regelement

  • Administratieve verwerking schadeclaims

  • Effectieve communicatie met de leden

Laat het beheer door een professional doen

Als VvE heb je de keuze om deze werkzaamheden uit handen te geven. REBO werkt landelijk voor meer dan 500 VvE’s. We zijn gespecialiseerd in de diverse aspecten van een VvE. Wij nemen het beheer van jouw VvE over en geven tijd, het inzicht én het overzicht terug. Profiteer jij van onze specialistische kennis?

Dienstenpakketten

Laat REBO je verder helpen!

REBO biedt mogelijkheid tot algemeen, financieel en technisch beheer van jouw VvE. Je leest er hier alles over.

Laat ons de administratie doen

Een goede VvE administratie houdt in dat alle zaken overzichtelijk, accuraat én transparant in beeld zijn gebracht. Procedures en afspraken staan zwart op wit, documenten worden altijd gestructureerd gearchiveerd en informatie wordt effectief aan de leden gecommuniceerd. Via het gebruiksvriendelijke online systeem heb je altijd inzicht in de administratieve zaken van de VvE. Notulen, begrotingen en procedures worden kenbaar gemaakt aan leden zodat iedereen altijd weet hoe de VvE voor staat.

Van welke VvE dienst maak jij gebruik?

REBO ondersteunt op meerdere vlakken. Denk aan de ledenadministratie van de VvE, maar ook aan bestuurlijke ondersteuning of hulp bij juridische vraagstukken. Zelf beslis je welk onderdeel van het beheer je graag overdraagt aan onze specialisten. We kunnen alles uit handen nemen, maar we kunnen de VvE ook op delen ondersteunen. Precies wat je nodig hebt.

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden van REBO voor het beheer van onze VvE

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden van REBO voor het beheer van onze VvE

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 088 220 16 30 voor meer informatie.