REBO-GO Car Share FB (1900 x 320 px) (1)

REBO-GO Car Share | Car sharing powered by REBO Groep

Mobiliteitsoplossingen voor vastgoedprojecten

Of uw project nu voor wonen of werken gebruikt gaat worden, de kans is groot dat ook uw nieuwbouwproject door veel verschillende mensen en voertuigen zal worden bezocht. Wist u dat gemiddeld 95% van het Nederlandse wagenpark stil staat? Dat betekent veel parkeergelegenheden voor voertuigen die het grootste deel van de dag alleen maar stil staan. 

REBO-GO Car Share biedt een mobiliteitsoplossing voor gesloten communities voor vastgoedprojecten. Door het aanbieden van één of meerdere elektrische deelauto’s biedt u de gebruikers van het gebouw de mogelijkheid tot flexibel, eenvoudig en duurzaam vervoer. Het gebruik van het Deelauto concept is simpel: gebruik van de auto is totaal flexibel: via de app is de auto eenvoudig te reserveren en de gebruiker betaalt alleen voor wat werkelijk gebruikt wordt. Door het inzetten van elektrische auto’s wordt de carbon footprint beperkt. Daarnaast draagt deze onderscheidende service bij aan  een hogere huurderstevredenheid.

Met het plaatsen van een deelauto worden ruimte en kosten bespaard. Diverse bewoners/werknemers kunnen gebruik maken van de auto terwijl er maar één parkeerplaats nodig is, één laadpaal en er maar één keer vaste kosten betaald hoeven te worden. Dé oplossing voor nieuwbouwontwikkeling om aan de parkeernorm te voldoen en u zich op deze manier te onderscheiden naar gemeenten. Bij beperkte laadmogelijkheden kan een deelauto een oplossing bieden. Door de laadpaal te delen kunnen meer gebruikers elektrisch rijden.

Kortom, REBO-GO Car Share is een flexibele en duurzame mobiliteitsoplossing voor de gebruikers van uw vastgoedproject!

 

Meer weten over REBO-GO Car Share? Neem contact met ons op via nieuwbouw@rebogroep.nl

 

REBO Groep is aangesloten bij: