Kantoor Doetinchem De Steck

Contact
Kantoor Doetinchem De Steck

Raadhuisstraat  25

Raadhuisstraat 25
7001 EX Doetinchem
Postbus 356, 7000 AJ Doetinchem

KVK: 09-155767

Openingstijden
Maandag van 8.30 uur tot 17.00 uur
Dinsdag van 8.30 uur tot 17.00 uur
Woensdag van 8.30 uur tot 17.00 uur
Donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur
     

"Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk, daarom zijn wij mede initiatiefnemer van De Steck in Doetinchem."

Diensten:

REBO Groep is mede initiatiefnemer van De Steck in Doetinchem.
De Steck is een duurzaam circulair transformeerde bibliotheek tot innovatiecentrum.
Steck is een broedplaats voor ondernemers,
die gefaciliteerd en ondersteund door overheid en onderwijs tot bloei komen.
De prestaties die in De Steck geleverd worden overstijgen het persoonlijke succes.
De gezamenlijke inspanningen van alle betrokkenen dragen namelijk in sterke mate bij
aan een versterking van het woon- en werkklimaat van De Achterhoek.

REBO Groep BV

Priesnitzlaan 1, 6957 DD Laag Soeren
Postbus 37, 6950 AA Dieren
Telefoon: (0313) 74 50 72 (voor algemene REBO Groep / Holding zaken)
KVK: 09-155767
info@rebogroep.nl

ons team Doetinchem

#Vacatures

Kom bij het REBO team!

0313 - 74 50 72
hr@rebogroep.nl

#Vacatures
Terug naar boven

over Doetinchem

De gemeente Doetinchem, met een inwoneraantal van ca 56.900, bestaat sinds 1 januari 2005 uit de stad Doetinchem, de dorpen Gaanderen en Wehl en een aantal buurtschappen. Elke plek heeft zijn eigen historie. Waar de naam Doetinchem vandaan komt, is niet zeker. In een historisch document uit 838 wordt voor het eerst gesproken over ‘villa Duetinghem’, een nederzetting met een kerk.

Doetinchem kreeg rond het jaar 1100 het recht om een stadsmuur met poorten te bouwen.
De eerste informatie over Gaanderen dateert uit omstreeks 1150. Dit komt door het klooster Bethlehem dat in die jaren is gesticht. Het buurtschap Gernere bestond toen voor een groot deel uit moerassen, heuvels omringd door een rivier en beekjes en uit her en der verspreide nederzettingen.
In Wehl was er ruim tienduizend jaar geleden al sprake van menselijke activiteiten. Jagers en verzamelaars bezochten aan het eind van de Oude Steentijd het gebied. In de Romeinse tijd zijn er zeker vijf nederzettingen geweest. Onder andere op het Hessenveld en in het centrum.

Rond 1200 komt voor het eerst de naam Wehl (Weel) voor in akten. Binnen de gemeente liggen verschillende natuurgebieden en parken, het natuurschoon is daarom altijd maar op een steenworp afstand.
Doetinchem ligt aan de A18 en aan de oude Ijssel gelegen in de Achterhoek in Gelderland. Naast de vele monumenten in de stad, de molens en het Slingelandziekenhuis, kent Doetinchem diverse culturele voorzieningen zoals een kunstuitleen, musea, bibliotheek, schouwburg Amphion, kunst- en cultuurcentrum, muziekschool en volksuniversiteit. Op dinsdagmorgen en de hele zaterdag is er een grote warenmarkt in Doetinchem. Doetinchem is verdeeld in een aantal wijken, zoals Overstegen, Oosseld, De Huet, Dichteren, Lookwartier, De Ijsseltuinen en stadscentrum. Wonen in Doetinchem betekent wonen in een groene omgeving, centraal gelegen met betaalbare en kwalitatief goede woningen.
Het kantoor van REBO bevindt zich in de gezellige binnenstad van Doetinchem. Waar zich een groot aanbod van winkels en gezellige horecagelegenheden bevind.

REBO Groep is aangesloten bij: