Bedrijfsmakelaardij

Wij begrijpen dat vastgoedtransacties complex kunnen zijn en dat ze vaak gepaard gaan met uitdagingen. Vind maar eens een geschikte locatie, en vervolgens moet je het ook nog eens worden over de prijs en je verdiepen in juridische kwesties. Ons team staat klaar om te helpen met een doelgericht advies, grondige marktkennis en een proactieve aanpak. Het resultaat: een vlotte en succesvolle transactie.

Specialist in bedrijfshuisvesting

Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van bedrijfsmakelaardij. We helpen bij het vinden en kopen of huren van commercieel vastgoed, begeleiden bij de verkoop of verhuur, voeren onderhandelingen, bieden marktanalyses en geven strategisch advies. Ook verzorgen we huur- en koopcontracten, due diligence-processen en projectmanagement, zodat elke transactie professioneel en efficiënt verloopt.

"“Met onze ervaring, creativiteit, commerciële denkkracht en langetermijnvisie laten we jouw vastgoed renderen.”"

Onze succesvolle aanpak

Onze aanpak rust op drie belangrijke pijlers: strategisch partnerschap, deskundig advies en professionele transactiebegeleiding. We zijn niet alleen adviseurs in vastgoed, maar ook strategische partners voor onze klanten. We begrijpen hoe vastgoed hun bedrijfsdoelen ondersteunt en bieden deskundig advies op basis van marktanalyses, financiële evaluaties en juridische inzichten. Hierdoor kunnen zij weloverwogen beslissingen nemen. Bovendien begeleiden we het hele transactieproces van het eerste contact tot de contractondertekening. Bij elke stap die we zetten houden we continu de langetermijnvisie in het oog. Ons team van Bedrijfsmakelaars staat garant voor een duidelijke koers en dienstverlening met persoonlijke aandacht. We gaan dan ook graag langetermijnrelaties aan, omdat we geloven dat dit de meeste waarde toevoegt.

Met aandacht voor jou

Elk bedrijf is uniek, dus bieden we maatwerk, passend bij jouw specifieke behoeften en bedrijfsmatige groeiplannen. Of je nu wilt opschalen, groeien of behoefte hebt om te krimpen, we bewegen met je mee. Dankzij onze passie voor het vak, kennis van de lokale markt en ons uitgebreide netwerk brengen we je snel in contact met de juiste partijen. Bovendien zijn we vaak als (een van de) eerste(n) op de hoogte van de panden die beschikbaar komen voor verkoop of verhuur. En weten we uit ervaring vaak net dat ene pand te vinden dat aansluit bij je eisen en wensen. Welk vraagstuk er ook voorligt, onze bedrijfsmakelaars ondersteunen je gedurende het hele proces, van begin tot eind. Zo is een succesvolle deal binnen handbereik.

Waarom zakendoen met REBO?

  • We hebben veel kennis van de marktontwikkelingen in Oost-Nederland

  • We hebben een kwalitatief hoogwaardig netwerk

  • We zijn gespecialiseerd in huur, aan- en verkoop van kantoren, bedrijfsruimten en winkels

  • Onze adviezen zijn onderbouwd met actuele data

  • Ons gedreven team heeft een proactieve en persoonlijke aanpak

  • Onze bedrijfsmakelaars zijn gecertificeerd en ondergaan continu trainingen

  • REBO is NVM-businesslid

  • REBO is RICS-geaccrediteerd

  • REBO is onderdeel van een groot bedrijf en toch lokaal verankerd

Hoe kunnen we je helpen?

Hoe kunnen we je helpen?

Onze bedrijfsmakelaars zijn van alle markten thuis. Dus wil je aanhuren of verhuren? Vraag Mattijs Grondman (Partner Bedrijfs-en Belegginsmakelaardij) om advies.