(semi) Overheid

Moet er een aankoop-, investerings- of verduurzamingsbesluit genomen worden? REBO is een strategische partner voor (semi)overheidsinstellingen. Als multidisciplinair vastgoedspecialist hebben we alle kennis en kunde in huis. We brengen in kaart wat het vastgoed waard is en of de investering rendabel en duurzaam is. 

Realisatie van leefbare en inclusieve wijken met REBO

REBO wordt ingeschakeld door (semi)overheidsinstellingen bij het realiseren van leefbare, groene, inclusieve wijken. We weten wat kopers en huurders wensen en hebben actuele kennis van prijsontwikkelingen en waardebepalingen van allerlei typen vastgoed. Ook treden we vaak op als partner bij onderzoeken naar de beschikbaarheid en de betaalbaarheid van huurwoningen. Zeker in deze tijd een interessante case gezien de uitpondgolf door beleggers.  

We hebben een goed en gedegen netwerk waardoor we snel de juiste investeerder vinden om een project van de grond te krijgen. Daarbij treden we vaak op als verbinder door vanuit ons netwerk verschillende partijen, zoals vastgoedbeleggers, ontwikkelaars, corporaties en bouwbedrijven samen te brengen. Zo maken we gezamenlijk de vastgoedambities waar. De relatie met onze klant is heel belangrijk. We werken aan langdurige relaties door afspraken na te komen, mee te denken en persoonlijk betrokken te zijn bij de klant en de vraag die er ligt.