Achmea Real Estate gaat een langdurige samenwerking aan met REBO Vastgoed Management

> 19 juni 2023

Ondertekening provada 2

Achmea Real Estate is op basis van gelijkwaardigheid een langjarige samenwerking met REBO Vastgoed Management aangegaan. Afgelopen dinsdag 13 juni, tijdens de vastgoedbeurs PROVADA, werd de langdurige samenwerking officieel bekrachtigd met het tekenen van de contracten.

Na een zorgvuldige marktconsultatie heeft Achmea Real Estate ervoor gekozen om het aantal beheerders van zeven naar vier terug te brengen voor haar vastgoedmanagement. Voor de woningportefeuille staan REBO en MVGM opgesteld. Voor retail is dat Cushman & Wakefield en voor zorgvastgoed Vb&T en MVGM. Er is bewust gekozen voor een langdurige overeenkomst met als doel de samenwerking verder te kunnen ontwikkelen en daarin te kunnen investeren.

Dedicated teams
“Het zijn langjarige contracten die we aangaan”, zegt Annemarie Maarse, Director Assetmanagement bij Achmea Real Estate. “Gesloten vanuit vertrouwen, connectie en ambitie. We gaan bewust voor langdurige samenwerkingen, omdat we zo met dedicated teams de samenwerkingen verder kunnen ontwikkelen en daarin kunnen investeren. Doel is de tevredenheid van onze huurders verder te vergroten en efficiënter te werken. Dit draagt niet alleen bij aan onze ESG-doelstellingen, maar zorgt ook voor betere financiële rendementen voor onze institutionele klanten.”

Nog meer impact
Ninke Sloot, CEO REBO Groep: “We zijn verheugd met het blijvende vertrouwen dat Achmea Real Estate in ons stelt. Door het partnership met Achmea Real Estate intensiveert de relatie en kunnen we nog meer impact maken met elkaar. Alles is binnen REBO volledig voorbereid. Onze teams zijn geformeerd, de kantoren uitgebreid. We hebben enorm veel zin om aan de slag te gaan met de uitbreiding van onze woningportefeuille en kijken er naar uit om onze gezamenlijke ambities te realiseren.”

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: