Nieuws

REBO Kuijper september 2017-1
> 04 september 2017

Vastgoedbedrijf REBO Groep BV wil groeien en haar vleugels uitslaan richting de Randstad. Met de overname van de activiteiten van P.H. Kuijper Makelaardij en Vastgoedmanagement B.V. in Amsterdam wordt die ambitie verder ingevuld. REBO Groep telt inclusief haar nieuwe vestiging in Amsterdam, landelijk verspreid inmiddels negen vestigingen. Het bedrijf is actief in het vastgoedmanagement, het VvE-beheer en de woning- en bedrijfsmakelaardij.

REBO Groep verstevigt positie in de Randstad
_90I2227drukwerk
> 01 september 2017

Na ruim 7 jaar als makelaar voor diverse REBO-bedrijven te hebben gewerkt, wordt Roy Alofs per 1 september 2017 partner en directeur binnen REBO Bedrijfsmakelaars. “Het vertrouwen dat het management van REBO Groep hiermee uitspreekt is een extra stimulans om er met onze succesvolle bedrijfs- en beleggingsmakelaardij nóg een schepje bovenop te doen.”

Roy Alofs partner binnen REBO Bedrijfsmakelaars
vacature2-1
> 31 augustus 2017

We hebben op dit moment vacatures beschikbaar in de verhuur, het vastgoed management en vve management. Als verhuurspecialist, mutatie opzichter, assistent verhuurteam, medewerker KCC en administrateur VVE.

Vacatures bij REBO Groep
OGISondertekenen-1
> 20 juni 2017

REBO Groep kiest opnieuw voor strategische samenwerking met RPO ICT Solutions voor een vernieuwde ERP omgeving.

REBO Groep Innoveert
HansVeenNieuws-1
> 19 juni 2017

REBO Beleggingsmakelaars brengt belegger en projectontwikkelaar samen. Waardoor een goede transactie tussen partijen in Schuytgraaf, Arnhem tot stand is gekomen voor 42 huurwoningen.

REBO Beleggingsmakelaars adviseert
DierenREBOERA
> 19 juni 2017

Afgelopen zaterdag is onze nieuwste vestiging in het centrum van Dieren officieel geopend. Onze woning- en bedrijfsmakelaars houden hier kantoor.

REBO ERA Makelaars in nieuw pand
VierkantBelBoord-1
> 16 juni 2017

Met ingang van 1 januari 2018 is er nieuwe wetgeving voor VVE's. Het reserveren op basis van een meerjarenbegroting of percentage van de herbouwwaarde is verplicht.

Nieuwe Wetgeving VVE
wijnbergen doetinchem
> 02 juni 2017

REBO ERA Makelaars verzorgt de woningverkoop van verschillende aansprekende nieuwbouwproject. Een overzicht van enkele van de parels die we in portefeuille hebben.

Aansprekende nieuwbouwprojecten bij REBO

Of kies uit een rubriek

REBO Groep is aangesloten bij: