Habion en REBO Vastgoed Management bekrachtigen samenwerking

Nieuws • 22 january 2024

Vastgoed managementActueel

Woningcorporatie Habion en REBO Vastgoed Management zijn het jaar goed gestart met een samenwerking. REBO heeft daarbij met ingang van 1 januari 2024 het beheer gekregen over 2200 verhuurbare eenheden in de regio’s Midden en Oost Nederland. Maandag 22 januari werden de officiële documenten getekend door Elisa Dubbelman, adjunct-directeur Wonen van Habion en Ludwig Holzapfel, Directeur REBO Vastgoed Management.

Als regiecorporatie werkt Habion in het beheer en het onderhoud samen met zorgvuldig geselecteerde partners voor haar 11.000 woningen op meer dan 120 locaties in Nederland. Elisa Dubbelman van Habion benadrukt het belang van de samenwerking: “In REBO hebben we een professionele en ervaren partner gevonden om onze bewoners een comfortabele thuisomgeving te bieden en onze woonservice op hoog niveau te handhaven. Habion zorgt voor huisvesting waar ouderen zich écht thuis voelen.”

 “Deze uitbreiding op onze zorgvastgoedportefeuille sluit naadloos aan bij onze ambitie om de beste ervaring voor bewoners te realiseren en onze expertise in het beheer van woningen en gebouwen optimaal te benutten”, voegt Ludwig Holzapfel van REBO Vastgoed Management toe. Bovendien gaan we met onze aanpak maatschappelijke waarde toevoegen aan deze portefeuille. We zijn verheugd over de strategische samenwerking met Habion en kijken uit naar een gezamenlijke toekomst waarin hoogwaardige ouderenhuisvesting en kwalitatieve woonservice centraal staan.”