Ludwig Holzapfel nieuwe directeur REBO Vastgoed Management

Nieuws • 04 june 2023

ActueelVastgoed management

Ludwig Holzapfel is vandaag gestart als nieuwe directeur van REBO Vastgoed Management, onderdeel van REBO Groep.

Ludwig Holzapfel is vandaag gestart als nieuwe directeur van REBO Vastgoed Management, onderdeel van REBO Groep. Mede naar aanleiding van de recente groei van het bedrijf zal Holzapfel zich richten op het verder uitbouwen van de landelijke activiteiten, het introduceren van nieuwe dienstverleningsconcepten en de volgende stap zetten in kwaliteit en omvang van de dienstverlening. Als directeur van REBO Vastgoed Management zal hij tevens onderdeel uitmaken van de groepsdirectie.

Ludwig Holzapfel startte zijn loopbaan in de Consultancy en werkte 15 jaar bij Facilicom in verschillende functies. Sinds 2016 was hij Directeur Management & Advies bij Facilicom Solutions, waar hij eindverantwoordelijk was voor de advies, project en interim activiteiten op het gebied van Facility Management, Huisvesting, Vastgoedmanagement en Energiemanagement.

Ninke Sloot, CEO REBO Groep:Ludwig heeft een heldere visie op thema’s als organisatieontwikkeling, leiderschap en duurzaamheid, aangevuld met passie voor klantvraagstukken. Hij brengt veel ervaring vanuit de facilitaire dienstverlening met zich mee. Van daaruit zal hij een vernieuwende en brede kijk brengen op de vastgoedmarkt is onze overtuiging. Daarnaast zien wij hem moeiteloos relaties opbouwen met de huidige (institutionele) beleggers en ook de stap maken naar andere asset classes en ander type opdrachtgevers. Wij zien erg uit naar de samenwerking met Ludwig.”

Holzapfel: “Ik ben zeer verheugd het Vastgoed Managementteam van REBO te gaan  versterken en vanuit een klantgerichte organisatiestructuur richting te geven aan een markt die volop in beweging is. REBO is een organisatie met een enorme ambitie en een gedreven team. Met belangrijke speerpunten als maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid. Ik kijk er naar uit om met elkaar de organisatie naar een hoger plan te tillen en proactief in te spelen op behoeften van onze opdrachtgevers en relaties.”