Mattijs Grondman treedt toe als Partner bij REBO Bedrijfsmakelaars en REBO Valuation & Research

Nieuws • 20 june 2022

Actueel

REBO Vastgoed Groep heeft Mattijs Grondman met ingang van 21 juni 2022 benoemd tot Managing Partner voor de businessunits REBO Bedrijfsmakelaars en REBO Valuation & Research. Met de toetreding van Mattijs Grondman als partner en lid van het managementteam is REBO Groep in staat de positie van haar werkmaatschappijen nog verder te verstevigen. Het aantal partners binnen de organisatie is met deze benoeming uitgebreid tot zes.

Mattijs Grondman is binnen REBO al enkele jaren actief als Vastgoedadviseur binnen REBO Bedrijfsmakelaars. Als zodanig heeft hij zich beziggehouden met complexe vastgoedvraagstukken van beleggingen, zorgvastgoed en publiek domein. Eerder bekleedde hij diverse functies als interim adviseur voor uiteenlopende opdrachtgevers op het gebied van vastgoed en interim management.  

Ninke Sloot, CEO van REBO Groep: “Wij zijn zeer verheugd dat we Mattijs aan ons managementteam kunnen toevoegen. De afgelopen jaren heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan diverse waardevolle ontwikkelingen binnen bedrijfsmakelaardij, beleggingen en taxaties. Om deze succesvolle samenwerking verder uit te bouwen voelt het als vanzelfsprekend om Mattijs op deze wijze aan ons te binden en ons vertrouwen in hem uit te spreken. Met zijn ervaring, ambitie en enthousiasme voor het vak, vult hij ons team perfect aan.”

Mattijs Grondman: ”De afgelopen jaren heb ik met buitengewoon veel plezier mee mogen bouwen aan deze prachtige organisatie. REBO is voor mij het toonbeeld van een professionele no-nonsense organisatie waar familiewaarden en normen hoog in het vaandel staan. Ik ben de huidige directie van REBO Groep bijzonder dankbaar voor deze prachtige kans. De komende jaren gaan wij onze full service vastgoed dienstverlening verder uitbreiden en professionaliseren. Ik kijk uit naar een mooi en succesvol vervolg op onze samenwerking en uiteraard ook op de samenwerking met onze opdrachtgevers.“