REBO maakt realiseren van ESG-doelstellingen voor gebouweigenaren haalbaar

Nieuws • 08 march 2023

Vastgoed management

Voor veel gebouweigenaren is het realiseren van ESG-doelstellingen een uitdagende opgave. Om hen daarbij te helpen heeft REBO de krachten gebundeld met softwarebedrijf Blue Module. Gezamenlijk is een concept ontwikkeld dat inzicht geeft in de stappen die moeten worden gezet om tot realisatie van ESG-doelstellingen te komen. Inmiddels heeft REBO de aanpak van Fitwel Residential (built), een praktische standaard voor gezonde en veilige woningen, vertaald naar 5 VN Sustainable Development Goals.
REBO zorgt met deze formule voor een grote stap in de ontwikkeling van haar dienstverlening en speelt zodoende in op actuele thema’s rondom klimaatverandering en welzijn van bewoners en gebruikers.

Onlangs sprak Vastgoedjournaal met Ninke Sloot, CEO REBO Groep en Hans Touw, interim directeur Vastgoed Management van REBO VGM over hoe REBO bijdraagt aan het realiseren van ESG-doelstellingen voor gebouweigenaren en wat de essentie is van de samenwerking met Blue Module. En ook wat deze samenwerking uniek maakt. Het gehele interview is hier terug te lezen: Interview Vastgoedjournaal