REBO opent vestiging in Eindhoven

Nieuws • 01 february 2023

Actueel

REBO heeft gisteren een vestiging in Eindhoven geopend. Door de samenwerking met Syntrus Achmea is de REBO vastgoedportefeuille in deze regio sterk uitgebreid

REBO heeft gisteren een vestiging in Eindhoven geopend. Door de samenwerking met Syntrus Achmea is de REBO vastgoedportefeuille in deze regio sterk uitgebreid. REBO vestigt zich in deze Brabantse stad vanuit de visie om met al haar vastgoeddisciplines lokaal betrokken te zijn bij haar projecten en volledig toegewijd te kunnen zijn aan haar klanten en stakeholders in deze regio. Met de opening van de nieuwe locatie, de twaalfde vestiging, verstevigt REBO eveneens haar landelijke dekking.

Wij geloven in de kracht van een lokale aanpak, waardoor we midden in het hart van een locatie of gebied zijn én dichtbij de klant. Wij zijn daar waar onze klanten en stakeholders zijn. Dat we ons in Eindhoven vestigen is een logische stap.

Ninke Sloot, CEO van REBO Vastgoed Groep

"Wij geloven in de kracht van een lokale aanpak, waardoor we midden in het hart van een locatie of gebied zijn én dichtbij de klant. Wij zijn daar waar onze klanten en stakeholders zijn. Dat we ons in Eindhoven vestigen is een logische stap."

De nieuwe locatie is gevestigd aan de Noord Brabantlaan 265 en medewerkers van deze vestiging zijn bereikbaar via telefoonnummer: 040 311 11 05.