REBO Vastgoed Management levert 48 appartementen in Zeist op

Nieuws • 27 april 2022

Vastgoed management

Aan de zuidoostkant van Zeist, in de natuurrijke wijk Kerckebosch, staan Licht en Lucht. Twee prachtige kleinschalige duurzame gebouwen. In opdracht van Bouwinvest heeft het team verhuur ervoor gezorgd dat alle 48 appartementen ruim voor oplevering zijn verhuurd. De oplevering aan bewoners vond vandaag plaats in een feestelijke setting.

Accountmanager Marco van Zuijlen: “Het team heeft zich wederom bewezen succesvol te presteren en nieuwe bewoners van dit prachtige nieuwbouwproject blij te maken met hun nieuwe woning. Ook fantastisch dat Bouwinvest heeft ingestemd om onze Technisch Inspecteurs Wonen te betrekken bij de vooroplevering met de aannemer. Hiermee staan we garant dat de oplevering aan de bewoners van hoog niveau is.”

“De vraag naar de appartementen in deze prachtige omgeving was groot”, vertelt Verhuurspecialist Rosalinde Floor. “Wie wil er nou niet wonen in het groen van Zeist? Wij hebben veel enthousiaste reacties mogen ontvangen gedurende het toewijzingsproces. Wij wensen de nieuwe bewoners heel veel woonplezier toe.

Alle appartementen zijn gebouwd volgens de laatste normen en richtlijnen met aandacht voor duurzaamheid. Onder meer door toepassing van HR++ zijn de appartementen uitstekend geïsoleerd. Elk appartement heeft de beschikking over drie of vier zonnepanelen die zijn aangesloten op de individuele meter. Het gebouw is voorzien van een WKO-systeem die elke  woning op een duurzame manier van warmte voorziet.

Meer informatie: Huren in Licht en Lucht