REBO zet haar expertises VvE management en Vastgoed Management in voor nieuwbouwproject Hart van de Waalsprong in Nijmegen

Nieuws • 05 september 2022

ActueelVastgoed managementVvE Management

In opdracht van ontwikkelcombinatie Hart van de Waalsprong, een samenwerking van gebiedsontwikkelaars AM en VanWonen, gaat REBO de VvE’s opstarten en beheren.

Binnenkort zullen de eerste vergaderingen worden gehouden. Alle kopers krijgen dan uitleg over de VvE structuur in het project. Ze worden door REBO begeleid bij het leggen van een goede basis voor hun VvE’s. We zijn zeer verheugd over deze fantastische opdracht.

Esther Burgers, Manager VvE REBO

"Binnenkort zullen de eerste vergaderingen worden gehouden. Alle kopers krijgen dan uitleg over de VvE structuur in het project. Ze worden door REBO begeleid bij het leggen van een goede basis voor hun VvE’s. We zijn zeer verheugd over deze fantastische opdracht."

Voor 119 vrijesector huurwoningen en middenhuurwoningen in het plan, zal REBO Vastgoed Management het beheer en de gefaseerde oplevering verzorgen in opdracht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance. “Een eer om op zo’n prachtige locatie een groot aantal duurzame woningen te kunnen toevoegen aan onze beheerportefeuille en de beste ervaring te creëren voor huurders.”

Hart van de Waalsprong
Hart van de Waalsprong ligt in de wijk Hof van Holland. De nieuwste wijk van Nijmegen-Noord is gunstig gelegen tussen Spiegelwaal, Graaf Alardsingel en de spoorlijn. Hart van de Waalsprong vormt, zoals de naam al aangeeft, hét woon- en winkelhart van de Waalsprong.

Hart van de Waalsprong ligt daarnaast dichtbij de Waal, de uiterwaarden en het centrum van Nijmegen. In Hart van de Waalsprong komen 500 koop- en huurwoningen (waarvan 100 sociale huurappartementen) en ruim 35 winkelunits met gezellige horecagelegenheden. De nieuwe stadswijk heeft een uitgesproken karakter door zichtbare duurzaamheid, door water en groen, spannende stedelijke architectuur en een opvallend centraal plein. Alles komt samen in het kloppende hart van de Waalsprong.

Hart van de Waalsprong