Succesvolle verhuurmarketing en oplevering van Kernhem Ede

Nieuws • 23 may 2022

Vastgoed management

Een feestelijke dag in Ede. Vandaag kregen de nieuwe bewoners van de gloednieuwe wijk Kernhem hun sleutel overhandigd van hun eengezinswoning door Roosdom Tijhuis en REBO Vastgoed Groep. Het verhuurteam heeft ervoor gezorgd dat alle 28 energiezuinige woningen voor oplevering al compleet waren verhuurd. REBO heeft ook het vertrouwen gekregen van opdrachtgever Syntrus Achmea Real Estate & Finance om de complete verhuurmarketing voor dit project te verzorgen.

“We hebben met dit project een regisseursrol in handen gehad”, vertelt Jeroen Blommers, Accountmanager bij REBO. Dit gehele traject is in samenwerking met reclamebureau Fronttaal erg goed en prettig verlopen. Dat vindt onze opdrachtgever gelukkig ook en we hebben veel bewoners blij kunnen maken."

Verhuurspecialist Evelien te Pas: "Dit is toch echt één van de leukste onderdelen van mijn werk. Nieuwe huurders een heel fijn thuis bieden. Die glimlach op vele gezichten bij de oplevering is fantastisch!"

De woningen zijn gebouwd in de jongste wijk van Ede. In deze woonwijk ervaren bewoners direct het dorpse, gezellige gevoel en biedt het veel ruimte voor groen. Aan de noordzijde van de wijk is een groene ecozone gemaakt. Duurzaamheid staat hoog op de agenda in Kernhem. Regen- en afvalwater worden bijvoorbeeld gescheiden, de wijken zijn autoluw opgezet en de woningen zijn goed geïsoleerd. En omdat de woningen zijn uitgevoerd met zonnepanelen en dubbel glas heeft dat als resultaat dat ze een energielabel hebben van A+++.