Een nieuwbouwhuis huren

Het huren van een nieuwbouwhuis is heel aantrekkelijk. Jij bent de eerste bewoner en dus geniet je ervan dat alles nieuw is en je het huis volledig naar eigen smaak kunt inrichten. Bovendien biedt een nieuwbouwhuis veel comfort en vaak een lagere energierekening. Ontdek wat REBO voor je kan betekenen.

4 redenen om via REBO een nieuwbouwhuis te huren

  • We verhuren nieuwbouwwoningen door heel Nederland.

  • Je huurt bij een professionele, betrouwbare partij.

  • Ons volledige verhuurproces is gedigitaliseerd.

  • We zijn goed bereikbaar voor hulp en advies.

In aanmerking komen voor een nieuwbouw huurwoning

Als je op zoek bent naar een huurwoning, bekijk je waarschijnlijk ons aanbod van bestaande woningen. Echter, wist je dat we ook nieuwbouwprojecten verhuren? Je kunt ons actuele aanbod bekijken. Wanneer je zoekt op nieuwbouw zie je dat we voor elk nieuwbouwproject een status vermelden en een omschrijving geven van het plan, inclusief diverse beelden. Spreekt dit je aan? Bekijk dan de projectwebsite. In veel gevallen kun je je via de projectwebsite inschrijven voor een nieuwsbrief.

Nieuwbouw huren is anders dan een bestaande woning huren

Wanneer we starten met de verhuur van een nieuwbouwproject, bieden we vaak in één keer meerdere woningen aan, waardoor je keuzemogelijkheden hebt. We starten de verhuur meestal pas als de bouw vergevorderd is, zodat je niet lang op de sleutel hoeft te wachten. Als de bouw nog niet is afgerond, baseer je je beslissing op basis van tekeningen en impressies. Ons team staat klaar om je hierbij te ondersteunen. We realiseren ons dat het huren van nieuwbouw anders is dan het huren van een bestaande woning. In sommige gevallen heeft de oplevering al plaatsgevonden en kun je bezichtigen.

Bekijk ons actuele aanbod van nieuwbouwprojecten.