VvE dienstenpakketten

Wil jouw VvE het financieel, algemeen en het technisch beheer uitbesteden? Of wil je door ons team VvE ontzorgd worden met één van deze diensten? Het kan allemaal. We hebben 3 pakketten samengesteld om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken. Daarnaast kunnen we de pakketten uitgebreid worden met verschillende modules. Zo sluit het altijd aan op de wensen van jouw VvE.

De 3 dienstenpakketten voor je op een rij

Wat zijn de kosten van de 3 verschillende dienstenpakketten?

Wat een pakket kost, hangt af van een aantal zaken. Hoeveel leden heeft de VvE, hoe is de onderhoudsstaat van het appartementencomplex en wat speelt er in de VvE. We nemen alles mee, ook als de VvE wensen heeft voor verduurzaming de komende jaren. We maken met plezier een offerte voor je. Vul de gegevens van de VvE in en vertel ons waarmee je ontzorgt wilt worden, dan nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op en heb je een op maat gemaakte offerte in huis.

Welk pakket is voor onze VvE het meest interessant?

Welke deel van het beheer je uitbesteedt aan een VvE beheerder is afhankelijk van de samenstelling van de VvE. Als er VvE leden zijn die ervaren zijn in het bijhouden van de financiële administratie, dan kun je overwegen om dit in eigen beheer te doen. Maar houd er rekening mee dat deze persoon continu beschikbaar moet zijn en dat het een vervelende situatie kan opleveren als VvE-bijdragen niet op tijd betaald worden en je daar achteraan moet zitten.

Hetzelfde geldt voor technisch beheer. Misschien is er een techneut in jullie midden die het leuk vindt om onderhoudsleveranciers te selecteren en aan te sturen. En toezicht te houden op een kwalitatieve uitvoering van het onderhoud. Is de kennis, expertise óf tijd niet in jullie VvE voorhanden, besteed dan het beheer uit. Want achterstand in de administratie of het onderhoud kan grote gevolgen hebben voor de waarde van het gebouw.

Voor welk pakket kiest jouw VvE?