Reparatieverzoek indienen

Moet er een lamp in het trappenhuis vervangen worden, is de lift stuk of is er lekkage aan het dak? Een reparatieverzoek dien je snel en eenvoudig in door op onderstaande link te klikken. Na de melding kun je de status van het reparatieverzoek online volgen.

Onderhoud van het gebouw door REBO

  • Wij selecteren voor de reparatie professionals uit de buurt

  • Het melden van een reparatie is in een paar minuten geregeld

  • Je volgt de melding online

Waarom kiezen voor REBO gebouwonderhoud?

De VvE van een appartementencomplex is verantwoordelijk voor het onderhoud. Van het vervangen van een kapotte lamp tot grote klussen zoals schilderwerk, dakonderhoud en vervanging van technische installaties, alles moet vanuit de VvE geregeld worden. Zelf een partij vinden die deze werkzaamheden uitvoert, prijzen vergelijken en er zeker van zijn dat het goed gebeurt, kost veel tijd en vergt vaak bouwtechnische kennis.

REBO neemt je al het werk en zorg uit handen en is je eerste aanspreekpunt bij storingen en schades. We zijn 24/7 bereikbaar in geval van calamiteiten. Spoedeisende reparaties behandelen wij zo snel mogelijk en ook minder urgentereparatieverzoeken handelen wij zo snel mogelijk af. Een reparatieverzoek dien je gemakkelijk in via deze pagina.