Aan- en verkoop bedrijfsruimte

Een nieuw bedrijfspand, kantoor of winkelruimte kopen of je bedrijfsruimte verkopen? Een uitdagende opgave die tijd en expertise vraagt. Ieder z’n vak, zeggen wij. De professionals van REBO helpen ondernemers bij het aan- en verkopen van bedrijfsonroerend goed. Vanuit onze vestigingen in Arnhem, Deventer en Doetinchem adviseren en begeleiden we je met de expertise van onze aan- en verkoopmakelaars.

Waarmee kunnen we jou helpen?

  • Verkoop van bedrijfsonroerend goed.

  • Hulp en advies bij aankoop bedrijfsonroerend goed.

  • Complete bedrijfshuisvestingvraagstukken.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Klanten vertrouwen op REBO vanwege onze bewezen staat van dienst in het succesvol afronden van vastgoedtransacties. Met een brede expertise bouwen we dagelijks aan ons netwerk dat we met plezier inzetten om jouw zakelijke groei te ondersteunen. Ons team van professionals onderscheidt zich door met aandacht te luisteren naar specifieke behoeften en doelen. Zo komen we sneller tot de kern. Of het nu gaat om advies, ondersteuning of volledige ontzorging, wij staan klaar om aan de slag te gaan!

Aan- en verhuur

Waar kunnen onze bedrijfsmakelaars je mee helpen?

Plannen om een bedrijfspand, kantoor of winkel te huren of verhuren? REBO helpt met succesvolle huurtransacties.

De zekerheid van een grote organisatie, de kracht van een lokale makelaar

Ons team Bedrijfsmakelaars maakt deel uit van een groot landelijk concern met kantoren verspreid over het hele land. Dit verankert ons lokaal en biedt tegelijkertijd toegang tot een uitgebreid netwerk. Daarbij zijn we aangesloten bij de branchevereniging NVM. Ons team heeft altijd up-to-date kennis van de markt, wetten en regels, en die kennis delen we graag. Onze betrokkenheid en gedrevenheid brengen je daar waar je moet zijn.

Waarmee kunnen we helpen?

Waarmee kunnen we helpen?

Behoefte aan vrijblijvend advies over de aan- of verkoop van bedrijfsonroerend goed? Vertrouw op onze expertise en netwerk. Neem contact op met Roy Alofs (Partner REBO Vastgoed Groep) en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.