Portefeuilleoptimalisatie

Rendeert mijn vastgoed voldoende, wat heb ik precies en wat kan ik ermee? Op al deze vragen geven onze experts antwoord met een zorgvuldig advies. Als strategisch partner helpen we beleggers, eigenaren en woningcorporaties om een vastgoedstrategie te bepalen die kosten bespaart en perfect meegroeit met wensen en langetermijndoelstellingen.

Krijg grip op je vastgoedportefeuille

  • We ontwikkelen een doordachte portefeuillestrategie

  • REBO geeft naar wens opvolging aan de ontwikkelde strategie

  • We beheren je portefeuille

  • Alles van A tot Z professioneel geregeld bij één partij

We verdiepen ons in de organisatie

Onze persoonlijke aanpak en uitgebreide inzet voor een doordachte portefeuillestrategie gaan verder dan alleen enkel de optimalisatie op korte termijn. Wij streven naar langdurige samenwerkingen, omdat we overtuigd zijn dat we hiermee de meeste waarde kunnen toevoegen. Met goede kennis van de organisatie en een helder beeld van de toekomstige doelen, laten we je portefeuillestrategie naadloos aansluiten op de bedrijfsambities.

Alle expertise in huis

Of je nu een grote organisatie bent met een verzameling vastgoed of een belegger met enkele panden, je wilt er zeker van zijn dat de verzameling assets bij je organisatie en bedrijfsdoelstellingen past. Wij onderzoeken bij portefeuilleoptimalisatie of de locatie, grootte, duurzaamheid en uitstraling passen bij hetgeen je voor ogen hebt. We adviseren over besparingskansen en regelgeving. Daarbij denken we na over verschillende huisvestingsscenario's om het vastgoed optimaal te laten renderen.

Waarmee kunnen we helpen?

Waarmee kunnen we helpen?

Met onze ervaring, marktkennis en data-inzichten werken we aan toekomstbestendige portefeuilleoptimalisatie. Interesse? Neem vrijblijvend contact op Roy Alofs (Partner REBO Vastgoed Groep).