Hart van de Waalsprong

In opdracht van ontwikkelcombinatie Hart van de Waalsprong, een samenwerking van gebiedsontwikkelaars AM en VanWonen, heeft REBO voor alle VvE’s in dit project de VvE’s opgestart en momenteel in beheer. Esther Burgers, Manager VvE bij REBO, licht toe: “Tijdens de eerste vergaderingen hebben we alle kopers uitleg gegeven over de VvE structuur in het project. De kopers werden door REBO begeleid bij het leggen van een goede basis voor hun VvE’s. We zijn zeer verheugd over deze fantastische opdracht.”

Voor 119 vrijesector huurwoningen en middenhuurwoningen in het plan, heeft het team Vastgoedmanagement het beheer en de gefaseerde oplevering in opdracht van Achmea Real Estate verzorgd. “Een eer om op zo’n prachtige locatie een groot aantal duurzame woningen te kunnen toevoegen aan onze beheerportefeuille en de beste ervaring te creëren voor huurders.”

Hart van de Waalsprong ligt in de wijk Hof van Holland. De nieuwste wijk van Nijmegen-Noord is gunstig gelegen tussen Spiegelwaal, Graaf Alardsingel en de spoorlijn. Hart van de Waalsprong vormt, zoals de naam al aangeeft, hét woon- en winkelhart van de Waalsprong.

Het ligt daarnaast dichtbij de Waal, de uiterwaarden en het centrum van Nijmegen. In totaal komen er 500 koop- en huurwoningen (waarvan 100 sociale huurappartementen) en ruim 35 winkelunits met gezellige horecagelegenheden. De nieuwe stadswijk heeft een uitgesproken karakter door zichtbare duurzaamheid, door water en groen, spannende stedelijke architectuur en een opvallend centraal plein. Alles komt samen in het kloppende hart van de Waalsprong.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?