VvE's

Voor vastgoedeigenaren, beleggers en corporaties verzorgt REBO het complete VvE-beheer. Met onze gestructureerde werkwijze en persoonlijk betrokken specialisten zorgen wij voor waardebehoud en waardeontwikkeling van het vastgoed. De VvE-diensten die we de leden bieden, dragen bij aan een tevreden bewoner.  

Full-service VvE-Management: Efficiënt en effectief beheer

Wij zijn een full-service VvE-manager die deel uitmaakt van een grote organisatie. Door onze brede expertise overzien we de gehele vastgoedscope en kunnen we in alle aspecten van VvE-management van meerwaarde zijn. Van financieel beheer, algemeen en juridisch beheer tot het begeleiden van grote onderhoudsprojecten en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Voor de VvE-leden maken wij het makkelijk met ons volledig gedigitaliseerde dossier en proces.  

We denken al in de ontwerpfase mee met de klant. Waar moet je aan denken in de praktijk als het vastgoed straks wordt opgeleverd? Wat vinden kopers en eventuele huurders belangrijk? Hoe kunnen we de maandelijkse VvE-bijdrage zo laag mogelijk houden en beheer en onderhoud zo effectief mogelijk organiseren? Op al deze vraagstukken vinden we een passend antwoord door onze flexibele, oplossingsgerichte instelling. We benutten de kennis binnen onze organisatie en zorgen daarmee voor maximale klantwaarde. Inmiddels beheren we meer dan 500 VvE’s naar tevredenheid van onze klanten.