N4-00605_-_REBO_Groep_-__Header_beeld_tbv_homeplan2

REBO is duurzaam partner van Stichting HomePlan. Dit houdt in dat we jaarlijks doneren om de leefomstandigheden te verbeteren in landen waar mensen een veilig en comfortabel thuis hard nodig hebben. Want ons streven is niet alleen om bij te dragen aan een fijne woonomgeving in Nederland, maar ook om mensen in extreme armoede op de wereld een gevoel van thuis te bieden.

Met HomePlan zijn wij zelf actief betrokken geweest bij de bouw van huizen in Mulima, een van de meeste achtergestelde gemeenschappen in het noordoosten van Zuid-Afrika. Hierdoor hebben wij kunnen ervaren wat onze hulp doet voor deze weeskinderen, alleenstaande ouders en families, die leven in extreme armoede. Je geeft ze een huis, een thuis én een toekomst.

Steenfabriekproject; bouw jij mee?

Samen met HomePlan starten we het steenfabriekproject. Met behulp van donaties gaan we een oude schuur renoveren en er een steenfabriek van maken. Daarnaast wordt er een opleiding aangeboden, zodat inwoners zelf stenen kunnen produceren.

Draag je ook een steentje bij?

Wij zouden het erg waarderen als je hier een steentje aan wilt bijdragen. Dat kan middels een donatie hieronder. Je kunt zelf de hoogte van de donatie bepalen, elk bedrag is welkom! Het zou natuurlijk geweldig zijn als we van de donaties niet alleen de steenfabriek kunnen realiseren maar óók huizen kunnen bouwen van de nieuwe stenen. 

Je donatie komt rechtstreeks bij HomePlan binnen op een aparte rekening voor het steenfabriek project. Regelmatig zullen wij hier een update delen van de tussenstand.

Voor donaties boven de € 500,-  kan HomePlan een factuur sturen. HomePlan heeft een ANBI status waardoor de gift fiscaal aftrekbaar is.

Stuur hiervoor een e-mail naar esther.burgers@rebogroep.nl : o.v.v. Steenfabriek project met daarin de volgende gegevens: Naam organisatie, naam contactpersoon, adresgegevens, bedrag donatie, e-mailadres facturatie.

Ontdek al het moois wat HomePlan doet op hun website.

REBO Groep is aangesloten bij: