Dé vastgoedspecialist

Onafhankelijk
familiebedrijf

REBO Groep BV is een landelijk opererende en onafhankelijke vastgoedspecialist.

REBO Groep werd opgericht op 4 augustus 1974 en sinds 9 november 1992 onder leiding van de huidige eigenaren. Ons familiebedrijf is altijd onafhankelijk gebleven. Daardoor kunnen wij onze eigen, standvastige koers bepalen. Door de jaren heen is REBO gegroeid tot een bedrijf met zo'n 140 medewerkers en 11 vestigingen in: Laag-Soeren, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Rotterdam, Utrecht (Leidsche Rijn) en Zwolle. Hoe groot we ook worden: we blijven een familiebedrijf met korte lijnen en een platte structuur.

Vastgoedspecialist en generalist tegelijk
Onze experts zijn gespecialiseerd in woningmakelaardij, woningverhuur, VvE-management, bedrijfsmakelaardij, beleggingsmakelaardij, vastgoedmanagement, zorgvastgoed en valuation & research. Samen zijn wij van alle markten thuis. Daardoor kunnen we snel, efficiënt en effectief schakelen; als klanten bewegen, bewegen wij met ze mee.

Niet de grootste, wel de beste
Wij hoeven niet de grootste te zijn, maar we willen wel de beste zijn. De beste partner voor onze klant. Daarom gaan wij voor langdurige relaties, want wij zijn ervan overtuigd dat duurzame relaties leiden tot duurzame oplossingen en duurzame resultaten.

Betrouwbare partner
Onze oorsprong ligt in het oosten van Nederland. Daar komt ook onze no-nonsense mentaliteit vandaan. Wij zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen. Dat maakt ons een betrouwbare partner. Onze klanten waarderen onze helderheid en duidelijkheid, onze korte lijnen en onze aanpakmentaliteit.

Wat doet REBO Groep zoal?

Onze klanten zijn particulieren en VVE’s, bedrijven en institutionele beleggers. Zij kunnen bij ons terecht voor onder meer:

  • Property management, zowel financieel als commercieel en technisch
  • Huurprijsadvies voor nieuwbouwprojecten
  • Vastgoedmanagement voor Retail, Offices en Wonen, dus voor zowel winkels als kantoorgebouwen en woningen
  • Managen van zorgvastgoed
  • Onderhoud van appartementencomplexen en de techniek daaromheen, plus administratieve, juridische en bestuurlijke ondersteuning van de Vereniging van Eigenaren
  • Aankoop, verkoop en taxatie van woningen
  • Uitponding van woningcomplexen, dus de verkoop van leegstaande huurwoningen
  • Aankoop/aanhuur en verkoop/verhuur van bedrijfspanden
  • Advies over en taxaties van bedrijfsmatig onroerend goed (BOG)
  • Advies over en begeleiding bij investeren in beleggingspanden

Wat kunnen wij voor u doen?

Voor elk van onze expertises hebben wij een aparte website. Lees daar gerust verder. Of vraag ons direct om advies.

Neem contact op

Wij helpen u graag verder

NieuwbouwNieuwbouw

REBO Nieuwbouw

Alle vastgoedexpertises die bij het ontwikkelen van een nieuwbouwproject of herontwikkeling komen kijken onder één dak? REBO Nieuwbouw is erop gericht om het projectontwikkelaars, verkoopmanagers en vastgoedbeleggers zo makkelijk mogelijk te maken.

REBO Nieuwbouw
hpl01hpl01-h

Woningmakelaars

U zoekt een woning die bij u past. REBO heeft hem! Woningeigenaren vertrouwen ons de verkoop van hun koopwoning toe. We hebben zowel nieuwbouwprojecten als bestaande woningen te koop. Zit uw droomwoning er niet bij? Dan gaan wij er samen met u naar op zoek. Want REBO is verkoopmakelaar én aankoopmakelaar.

Woningmakelaars
hpl02hpl02-h

Woning Verhuur

U zoekt een huurwoning in de vrije sector. REBO heeft hem. Zowel eengezinswoningen als appartementen zijn bij ons te huur.

Woning Verhuur
hpl03hpl03-h

Vastgoed Management

U bent eigenaar van onroerend goed. REBO beheert het voor u: onderhoud, verbouw, verhuur en incasso... u zegt het maar.

Vastgoed Management
hpl04hpl04-h

Bedrijfsmakelaars

U zoekt kantoorruimte, een bedrijfshal, winkelruimte of ander vastgoed. REBO heeft bedrijfsmatig onroerend goed (BOG) te koop en te huur.

Bedrijfsmakelaars
hpl05hpl05-h

Valuation en Research

Wat is uw bedrijfspand waard? Is de koopprijs of huurprijs reëel? Wat zijn de ontwikkelmogelijkheden van deze locatie? REBO onderzoekt, adviseert en taxeert.

Valuation en Research
hpl06hpl06-h

Beleggingsmakelaars

U zoekt kantoorruime, een bedrijfshal of winkelruimte. REBO heeft het! Eigenaren vertrouwen ons hun bedrijfsmatig onroerend goed (BOG) toe, om te verkopen of te verhuren. Zit uw droompand er niet bij? Wij helpen u graag om het te vinden.

Beleggingsmakelaars
hpl07hpl07-h

VVE Management

U bent lid van een Vereniging van Eigenaren. REBO onderhoudt het appartementencomplex voor u en helpt met administratieve, juridische en bestuurlijke taken.

VVE Management
icoon-rebo-zorgvastgoed-1icon-zorg-hover

Zorgvastgoed

U heeft zorgvastgoed in eigendom. REBO adviseert bij een toekomstbestendige aanpak. En zorgt voor het managen van uw zorgvastgoed.

Zorgvastgoed

REBO Groep is aangesloten bij: