Anouk Evers Mr.

Accountmanager

Anouk Evers Mr.

Accountmanager

a.evers@rebogroep.nl

0314 - 36 92 90

Contact Opnemen

"Doordat het langlopende karakter van accounts, kan ik een goede en bestendige relatie met de klant opbouwen."

Terug naar boven

Over Anouk Evers Mr.

Wat doe je voor werk?
Als accountmanager bij REBO VvE Management ben ik het eerste aanspreekpunt voor alle VvE-vraagstukken die het gemeenschappelijk belang betreffen. Ik ben eindverantwoordelijk voor de samenwerking tussen collega’s van de verschillende afdelingen en werk zelf ook.
Mijn werkzaamheden zijn divers en liggen op financieel, technisch, administratief en juridisch gebied. Mijn specifieke expertise ligt voornamelijk op het juridische vlak. Ik heb namelijk Nederlands Recht gestudeerd. Daarnaast heb ik cursussen VvE-beheer gevolgd en deelcertificaten Makelaardij behaald.

Wat vind je mooi aan je baan?
Het werk is leuk omdat de accounts over het algemeen een langlopend karakter hebben. Hierdoor kan ik een goede en bestendige relatie met de klant opbouwen. Dit vraagt een continue, wederzijdse inzet. Wanneer de klant tevreden is, geeft mij dat voldoening.

Wat typeert REBO?
REBO is een hecht familiebedrijf waarbij zorg voor kwaliteit van het werk voorop staat. Ook zorg voor elkaar is belangrijk en er heerst een sterk teamgevoel. Met elkaar willen we een mooi resultaat neerzetten.
REBO heeft alle knowhow in huis om haar klanten op elk deelgebied te bedienen. Vaste aanspreekpunten zorgen voor korte lijnen. Door de open structuur zijn ook de binnendienstmedewerkers op de hoogte van de ins en outs, zodat voortgang en continuïteit altijd gewaarborgd is. Doordat we een speciaal softwareprogramma gebruiken (Twinq), kan de klant alle stappen van het werkproces vanuit zijn eigen huiskamer volgen.

REBO Groep is aangesloten bij: