Corinne Ruiter

Verhuurspecialist Wonen

Corinne Ruiter

Verhuurspecialist Wonen

Corinne.Ruiter@rebogroep.nl

0570 - 61 27 52

Contact Opnemen

"Samen met alle betrokken collega’s wordt dagelijks gezorgd voor goed advies, begeleiding en de beste service."

Terug naar boven

Over Corinne Ruiter

Wat doe je voor werk?
Als telefoniste/receptioniste/administratief medewerkster ben ik het eerste aanspreekpunt voor veel verschillende vragen. Ik zorg er graag voor dat deze vragen en verzoeken terecht komen bij de juiste collega’s. Ik ontvang en verwelkom bezoek en afspraken in ons mooie kantoor te Deventer. Tevens zorg ik voor correcte postverwerking en behandel de binnenkomende emails waar mogelijk, of stuur deze door naar de juiste collega. Daarnaast ondersteun ik de verhuurafdeling, onder andere op het gebied van informatieverstrekking van algemene huurinformatie en het versturen van huurovereenkomsten.

Wat vind je mooi aan je baan?
Ik heb veel contact met klanten, bedrijven en collega’s en ik vind de administratieve en ondersteunende werkzaamheden leuk om te doen. Vragen en verzoeken beantwoorden en zorgen voor een warm welkom en optimale klanttevredenheid, maakt het werk divers en waardevol.

Wat typeert REBO
REBO is een professionele organisatie met een fijne werksfeer. Er is veel kennis en ervaring aanwezig en dit wordt dan ook veel met elkaar gedeeld. Samen met alle betrokken collega’s wordt dagelijks gezorgd voor goed advies, begeleiding en de beste service.

REBO Groep is aangesloten bij: