Esther Burgers

Manager VvE en Woningmakelaars

Esther Burgers

Manager VvE en Woningmakelaars

Esther.Burgers@rebogroep.nl

0314 - 36 92 90

Contact Opnemen

"Bij REBO worden alle facetten van VvE-beheer uitgevoerd door eigen, gespecialiseerde medewerkers."

Terug naar boven

Over Esther Burgers

Wat doe je voor werk?
Ik adviseer Verenigingen van Eigenaren, projectontwikkelaars en beleggers bij opstart van de VvE en in het beheer. Het is belangijk dat nieuwbouw VvE's een goede start kunnen maken en de kopers zich kunnen richten op hun aanstaande verhuizing. Daarnaast adviseer ik de zogenaamde 'gemengde' appartementencomplexen in het beheer. Dit zijn appartemencomplexen die bestaan uit particuliere woningeigenaren en een belegger die de woningen verhuurd. 
Daarnaast ben ik eindverantwoordelijk voor REBO VVE Management en zorg ik voor een optimale dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Het management van VvE's wordt steeds dynamischer en duurzaamheid is een belangrijk thema. Ik houd me graag bezig met hoe wij hier als organisatie op inspelen.

Wat vind je mooi aan je baan?
VvE-beheer heeft zoveel facetten en appartementencomplexen en gebruikers/bewoners zijn zo verschillend, dat het steeds weer een uitdaging is om de aanpak te kiezen die het best past bij de situatie.

Wat typeert REBO?
REBO is actief binnen verschillende vastgoedexpertises en vanuit meerdere vestigingen, maar opereert als één team. Daardoor schakelen we snel en soepel en kunnen we opdrachtgevers goed bedienen. Dat komt overigens ook doordat alle facetten van VvE-beheer worden uitgevoerd door eigen medewerkers van REBO. Medewerkers die gespecialiseerd zijn in dit werk. Verder heeft elke VvE een vast accountteam, wat gemakkelijk communiceert, en een eigen website met actuele informatie betreffende de VvE.

 

 

REBO Groep is aangesloten bij: