Ik wil een huis kopen

Wil je een huis kopen in de regio Arnhem, Deventer, Dieren of Doetinchem? En is het nog niet gelukt je droomhuis te vinden of het ‘winnende’ bod uit te brengen? Wat dacht je van een REBO-aankoopmakelaar? Die verdient zichzelf terug én maakt het kopen van een huis nog leuker!

Jouw droomhuis kopen met een REBO-aankoopmakelaar

  • We hebben lokale kennis en zijn ervaren

  • We onderhandelen voor je

  • Je krijgt toegang tot een online zoeksysteem

  • Wij zijn objectief

  • Geen stress en je bespaart tijd

  • We doen gedegen onderzoek voor je

Een huis kopen wordt ineens heel makkelijk

Als je een huis wilt kopen, begint je zoektocht vaak op Funda of door middel van window-shopping bij de makelaar in de stad of het dorp waar je wilt wonen. Tot dat moment hoef je alleen nog maar je persoonlijke voorkeuren te laten spreken. Als je gaat bezichtigen en als je wilt gaan bieden én de koopovereenkomst gaat tekenen, is specialistische kennis van een ervaren makelaar heel wenselijk. REBO biedt jou een heel handig online zoeksysteem én een aankoopmakelaar die je begeleidt van A tot Z.

Met een REBO-aankoopmakelaar koop je zorgeloos

Het team van REBO Woningmakelaars staat je bij van zoektocht tot bezichtiging, onderhandeling en daadwerkelijke aankoop. Jij mag je helemaal verliezen en lekker verliefd worden op je mogelijk nieuwe thuis. Wij houden een scherpe blik, zodat we de kleine lettertjes en eventuele gebreken niet over het hoofd zien. Ook helpen we je bij de onderhandeling en geven we advies over het uit te brengen bod. Met een aankoopmakelaar die lokale kennis heeft kom je achteraf niet voor verrassingen en extra kosten te staan.

“Zonder aankoopmakelaar hadden we veel te veel geboden, omdat we bang waren achter het net te vissen. We hebben echt veel geld bespaard. Geld dat we nu gaan gebruiken om onze droomkeuken te kopen.”

"“Zonder aankoopmakelaar hadden we veel te veel geboden, omdat we bang waren achter het net te vissen. We hebben echt veel geld bespaard. Geld dat we nu gaan gebruiken om onze droomkeuken te kopen.”"

Samen met REBO een huis kopen?

Laat ons op zoek gaan naar jouw droomhuis. Wij kennen de markt van binnen en buiten en helpen je van start tot finish: vanaf de zoekopdracht tot aan de koopovereenkomst met de juiste prijs!