Technisch gebouwbeheer voor VvE

Het schilderwerk moet worden gedaan, het dak moet heeft onderhoud nodig of er moet simpelweg een lamp vervangen worden. Wie gaat dat doen binnen jouw VvE? Om tijd en geld te besparen besteden veel VvE’s het werk en de zorg aan ons uit. Je hebt nergens omkijken naar en bent verzekerd van een goed onderhouden gebouw. Aantrekkelijk? Lees dan verder.

Wat is precies technisch beheer voor een VvE?

Als we het hebben over technisch beheer of technisch onderhoud voor een VvE bedoelen we het onderhouden van het gebouw en het verhelpen van gebreken. Een taak die veel VvE’s uitbesteden, omdat ze zelf niet de technische kennis hebben. Daarbij is het vinden van een geschikte en betrouwbare onderhoudsleverancier lastig en tijdrovend.

Waarom VvE beheer uitbesteden aan REBO?

 • Groot onderhoud zorgt ervoor dat het gebouw altijd in uitstekende staat is

 • Acute problemen zoals houtrot, lekkages, verstoppingen en haperende technische installaties worden voorkomen

 • Op de lange termijn voorkom je extra investeringen

 • Bij groot onderhoud adviseren wij waar mogelijk duurzame materialen die lang meegaan en onderhoudsarm zijn.

 • We proberen om bij groot onderhoud de overlast voor bewoners tot een minimum te beperken

 • Onze onderscheidende kracht is dat we totale ontzorging bieden

Dienstpakketen

Laat REBO je verder helpen!

REBO biedt mogelijkheid tot algemeen, financieel en technisch beheer van jouw VvE. Je leest er hier alles over.

Klein en groot onderhoud door REBO

Er is verschil tussen klein en groot onderhoud. Onder klein onderhoud verstaan we kleine reparaties en het vervangen van bijvoorbeeld lampen. Hiervoor kun je zelf heel gemakkelijk 24/7 online een reparatieverzoek indienen.

Onder groot onderhoud verstaan we schilderwerk, dakonderhoud en het vervangen van installaties. Groot onderhoud wordt gepland uitgevoerd. Wij begeleiden deze uitvoering van A tot Z. We vergelijken prijzen van geschikte onderhoudspartijen die het werk kunnen uitvoeren, geven opdracht en controleren de geleverde kwaliteit. Ook zien we erop toe dat het werk volgens afgesproken planning wordt uitgevoerd. Het belang van de VvE staat bij ons altijd voorop. Zijn er erg ingrijpende verbouwingen, dan proberen we uiteraard de overlast voor bewoners tot een minimum te beperken.

Wat herstellen en onderhouden we?

 • Vervangen van onderdelen in algemene ruimten, zoals lampen

 • Maken van onderdelen in algemene ruimten, zoals een lift, deur, dranger of postkast

 • Dakonderhoud

 • Vervanging technische installaties

 • Schilderwerk en gevelreiniging

Bespaar geld met een goed onderhoudsplan van REBO

Een gedegen onderhoudsplan voor groot onderhoud is belangrijk voor het behoud van het appartementencomplex. De bouwkundige specialisten van ons VvE team maken op basis van jarenlange ervaring een meerjarenonderhoudsplan. Zij budgetteren de kosten en spreiden investeringen, zodat ze betaald kunnen worden uit de maandelijkse bijdragen van de VvE leden én extra financiële bijdragen worden voorkomen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag een vrijblijvende offerte aan

We geven je graag een indicatie van kosten voor het uitbesteden van het technisch beheer. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel met onze specialisten op 088 220 16 30 voor meer informatie.