Beleggingsmakelaardij

Op zoek naar investeringsmogelijkheden? We kennen de markt als geen ander. Daarom zien wij kansen en pakken ze als we mogelijkheden zien die perfect aansluiten bij je wensen en (langetermijn)doelen. Uiteraard begeleiden we je ook bij het aankoop- en verkooptraject, als dat gewenst is en denken we actief met je mee hoe we het rendement van je vastgoed kunnen optimaliseren.

Hoe maakt een beleggingsmakelaar van REBO het verschil?

Bij een vraagstuk over de aan- of verkoop van een pand voor beleggingsdoeleinden of bij een portefeuilleoptimalisatie is het belangrijk om zaken te doen met een partij die de markt kent, een feilloos gevoel voor timing heeft en met een advies komt dat hout snijdt. De beleggingsmakelaars van REBO staan bekend om hun grondige analyse en heldere, goed onderbouwde advies. Vastgoed is onze passie. Dat zetten we in onze organisatie breed in. We houden ervan om met onze opdrachtgevers te sparren en hen verder te helpen met een visie en strategie die van waarde is voor groei, krimp of optimalisatie van de vastgoedportefeuille. Persoonlijke aandacht is voor ons belangrijk en we geloven sterk in langetermijnrelaties, omdat we vinden dat we hiermee de meeste waarde kunnen toevoegen.

Naast ons waardevolle netwerk beschikken we over een enorme database, zodat we iedereen die actief is in de beleggerssfeer kunnen bereiken.

"Naast ons waardevolle netwerk beschikken we over een enorme database, zodat we iedereen die actief is in de beleggerssfeer kunnen bereiken."

Profiteer van ons netwerk en kennis

Ons team benadert elke vraag of opdracht als een unieke uitdaging. Ons doel is altijd een verantwoorde vastgoedbeslissing en maximale opbrengst voor onze klant. We zijn niet alleen adviseurs, maar ook strategische partners voor onze klanten. We signaleren kansen in de markt en kijken niet alleen naar rendement, maar nemen ook aspecten als verhuurbaarheid en verduurzaming onder de loep. Door ons grote netwerk onder institutionele en private vastgoedbeleggers en onze vakkennis gaan we voor een weloverwogen advies én resultaat.

Kennis van tal van soorten vastgoed

  • Kantoren; solitair en complexmatig

  • Winkels en complete winkelcentra

  • Zorgwoningen en zorginstellingen

  • Logistiek vastgoed

  • Horeca

  • Speciaal vastgoed zoals scholen, theaters en sportcentra

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek

Wij begeleiden je bij aankoop, verkoop en optimalisatie van je vastgoedportefeuille. Ontdek hoe we jouw rendement kunnen verhogen. Neem nu contact op met Roy Alofs (Partner REBO Vastgoed Groep).