Eala en Pieterjan: jong talent bij REBO

> 09 november 2018

Eala en Pieterjan-liggend

Bij de REBO-bedrijven werkt veel jong talent. Dankzij hen houden we een frisse kijk op de markt en ons werk en spelen we alert in op nieuwe ontwikkelingen. Twee van deze jonge talenten stellen we kort aan u voor: Eala Pierens en Pieterjan Jubbega, beiden werkzaam bij REBO Vastgoed Management in Amsterdam.

Eala werkt sinds begin juli van dit jaar bij REBO Vastgoed Management. Hiervoor werkte ze bij een bedrijf in de uitzendbranche. “Ik had een mooie baan waar ik direct na mijn universitaire studie in ben gerold, maar na vijftien jaar was ik wel toe aan een nieuwe uitdaging.”
Dat ze deze uitdaging bij REBO vond was niet heel verwonderlijk. “Een half jaar geleden ben ik begonnen met de opleiding tot makelaar. Omdat de dynamiek van de vastgoedsector me trekt en ik er – net als in de uitzendbranche – mensen en wensen aan elkaar kan koppelen. En bij die opleiding sluit een baan aan verhuurspecialist wonen bijzonder goed aan.”

3.500 Woningen

Eala is samen met haar collega Pieterjan Jubbega en de collega's Leendert en Bibi verantwoordelijk voor de verhuur van de circa 3.500 woningen die REBO in de regio Groot-Amsterdam beheert. “Dat betekent dat we elk zo’n 900 woningen onder onze hoede hebben en ervoor moeten zorgen dat deze verhuurd blijven.”
Dat verhuurd blijven levert op dit moment weinig problemen op gezien de enorme druk op de woningmarkt in de regio Amsterdam. “Voor één huurwoning hebben we soms wel dertig gegadigden. En dat maakt het er voor ons ook niet eenvoudiger op…”

Logische overstap

Pieterjan Jubbega startte twee maanden later dan Eala bij REBO Vastgoed Management. Hij komt uit een totaal andere hoek dan zijn collega. “Ik werkte als vermogensbeheerder bij een grote verzekeraar en legde de verhuur van ons vastgoed bij partijen als REBO Groep neer.”
De overstap naar REBO was voor Pieterjan echter wel een logische. “Ik wilde actief blijven in de vastgoedketen, maar bij een kleiner bedrijf aan de slag; kortere lijnen, meer verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid, meer contact met de markt. Die kans bood REBO mij en greep ik met beide handen aan.”

Amsterdam is mijn stad

Bij de vestiging Amsterdam van REBO Vastgoed Management voelt Pieterjan zich als een vis in het water. “Amsterdam is mijn stad. Ik woon hier en wil hier ook werken. Lekker met de fiets naar kantoor of een bezichtiging. Daarnaast spreekt het werk hier ontzettend tot mijn verbeelding. We hebben een jong team dat voor elkaar door het vuur gaat. De energie spat er hier af. Als ik ’s avonds thuis kom kan ik wel met de beentjes hoog op de bank liggen.”

Heerlijke werksfeer

Ondanks dat ze er nog kort maar werken, zijn zowel Eala als Pieterjan enthousiast over REBO. Pieterjan: “Dit is een hechte club waar iedereen elkaar kent en de lijnen kort zijn. Als je iets geregeld wilt hebben, doe je dat gewoon. Heerlijk om niet langs tien bureaus te hoeven en dan alsnog nul op het rekest te krijgen.” Ook Eala roemt de laagdrempeligheid en vrijheid die ze binnen REBO krijgt. “De ondernemer in je krijgt hier echt kans zich te ontwikkelen. En dat geeft mij heel veel energie.”

Meer collega's van Eala en Pieterjan leren kennen? Ze stellen zich graag aan u voor.

 

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: