Inspiratiedag Verduurzamen - donderdag 30 januari 2020

> 07 januari 2020

Zakelijk_uitnodiging SM-4

Donderdag 30 januari 2020 organiseren wij een inspiratiedag verduurzamen. Ervaar wat verduurzaming voor uw vastgoed kan betekenen en wees voorbereid op de toekomst! U bent uitgenodigd voor een dag vol inspiratie, interessante sprekers en een informatiemarkt in het Hart van Vathorst te Amersfoort! Kom alles te weten over deze bijzondere locatie en laat u inspireren door uw eigen programma samen te stellen.

Maak een keuze uit verschillende kennissessies.


Daarnaast wordt er ook een interessant programma voor appartementseigenaren gepresenteerd. Namens VvE Belang zal directeur Kees Oomen komen spreken. VvE Energie zal u een stappenplan presenteren om tot een duurzame VvE te komen. Gevolgd door het Nationaal Energiebespaarfonds over het financieren van duurzame maatregelen en RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) m.b.t. de subsidiemogelijkheden. Daarnaast is er informatiemarkt met de diverse facetten van verduurzaming. Kortom een compleet programma over het verduurzamen van uw VvE.

Aanmelden VvE programma.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij:

Help de verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

Voor bezoek zijn onze kantoren beperkt, met inachtneming van alle RIVM voorschriften, geopend. Neem bij voorkeur telefonisch of per e-mail contact met ons op, want we werken op dit moment het liefst op afspraak. Door goed geïnformeerd te blijven en de adviezen op te volgen, kunnen we onszelf en anderen beschermen. De meest actuele COVID-19 informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Ga naar REBO en Corona