Ontmoet ons op PROVADA 2023

> 26 mei 2023

19880000157_16_REBO-Banner website 1900 x 320px-1

Ons gedreven REBO team van ruim 170 specialisten heeft ambitie om impact te maken richting een duurzame toekomst. We weten allemaal dat duurzaamheid meer omvat dan ‘groen’ alleen. Het betreft een breder thema van welzijn van mensen, sociale impact tot vitale en gezonde leefomgevingen waar iedereen zich prettig, veilig en thuis voelt. REBO zet ESG bovenaan de agenda en wil daarin het verschil maken. We bieden onze opdrachtgevers concrete oplossingen om hun ESG doelstellingen te realiseren en hun ambities op een duurzame manier te vertalen.

Voor elk vastgoedvraagstuk kiezen we voor de beste vastgoedstrategie en zijn we in staat om optimale waarde te bepalen, te realiseren, te behouden en te helpen ontwikkelen. We vullen onze partners aan in het realiseren van maatschappelijk rendement met een gedeelde wens van vitale en aantrekkelijke leefomgevingen en toekomstbestendige gebouwen. Altijd met de factor mens voorop.

Of het nu gaat om het kiezen van een projectlocatie, het verkopen van (nieuwbouw)woningen, het aankopen van een bedrijfspand, het toekomstbestendig houden van vastgoed of het beleggen in het vastgoed. We nemen de regie, verbinden, pakken verantwoordelijkheid en brengen onze expertise in. En kijken altijd ver vooruit met onze veelzijdigheid als grote kracht. Daarmee geven we toekomst aan je vastgoed. 

Meer weten wat we voor je kunnen betekenen? Ons team is aanwezig tijdens PROVADA. Neem gerust contact met ons op.

Of kies uit een rubriek

Reageer

REBO Groep is aangesloten bij: